Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naprzód Torcida Samogon
NEW Tactiek 541
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
39 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 19.9
excellent Schieten average
good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Wysokiński speelt de bal door. Nieznajomy rent richting de bal. Met opzet legt Szoboszlai zijn tegenspeler op de grond. Szoboszlai krijgt een gele kaart. Agreda kopt de bal weg. Szoboszlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gabryś krijgt een gele kaart. Szoboszlai wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Szoboszlai kan niet meer verder spelen. Machnicki komt het veld opgelopen.

2e minuut.
Frydrych rent richting de bal. Di Toma onderschept slim de pass. Di Toma met een sublieme pass. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Machnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnicki geeft een lange en hoge pass. Wysokiński geeft een hoge lob. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap. Paal!

9e minuut.
Chełchowski heeft problemen om de bal te vangen. Romanowski is nu in balbezit. Chełchowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chełchowski krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Frydrych is nu in balbezit. Di Toma bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frydrych. Frydrych krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Machnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnicki geeft een hoge lob. Daar is Arent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Shebek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Machnicki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Frydrych rent richting de bal. Wysokiński verovert de bal door een tackle van achteren. Wysokiński probeert naar een medespeler te passen. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Torcida - Samogon 1:0

22e minuut.
Smyczyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Machnicki de bal. Arent is nu in balbezit. Machnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Machnicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Wysokiński rent richting de bal. Smyczyński is nu in balbezit. Wysokiński heeft problemen om de bal te vangen. Wysokiński schiet op doel. Ozimkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Torcida - Samogon 2:0

28e minuut.
Di Toma kan de bal niet met de borst controleren. Di Toma passt de bal in één keer door. Machnicki is nu in balbezit. Machnicki haalt uit met een fantastische trap. Ozimkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Torcida - Samogon 3:0

29e minuut.
Arent probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kukiz speelt de bal door. Chełchowski rent richting de bal. Chełchowski geeft een lange en hoge pass. Machnicki krijgt zijn hoofd ertegen. Ozimkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Wysokiński kopt de bal weg. Machnicki rent richting de bal. Smyczyński rent richting de bal. Machnicki is nu in balbezit. Machnicki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Romanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysokiński rent richting de bal. Wysokiński speelt de bal door. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Davila kopt de bal weg. Wysokiński speelt de bal door. Klungelig pakt Jędrzejczyk de bal. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński schiet op doel. Ozimkowski bokst de bal weg.

39e minuut.
Jędrzejczyk geeft de bal voor. Inworp. Yabancı met een snelle inworp. Machnicki is nu in balbezit. Machnicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Nieznajomy is nu in balbezit. Wysokiński verovert de bal door een tackle van achteren. Wysokiński probeert naar een medespeler te passen. Machnicki is nu in balbezit. Machnicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Smyczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jędrzejczyk is nu in balbezit. Smyczyński onderschept slim de pass. Wysokiński rent richting de bal. Wysokiński schiet op doel. Ozimkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Torcida 28%, Samogon 72%.
Naprzód Torcida - Samogon 3:0

47e minuut.
Machnicki is nu in balbezit. Machnicki schiet op doel. Nieznajomy probeert de bal aan de voet te houden. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński schiet op doel. Ozimkowski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Nieznajomy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yabancı verovert de bal door een tackle van achteren. Yabancı geeft een lange en hoge pass. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Nieznajomy bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysokiński onderschept slim de pass. Wysokiński met een sublieme pass. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Daar is Kukiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smyczyński onderschept slim de pass. Arent bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Smyczyński geeft een hoge lob. Ozimkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Machnicki controleert de bal met de borst. Machnicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nieznajomy trapt de bal weg. Wysokiński kopt de bal weg. Smyczyński heeft problemen om de bal te vangen. Smyczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Chełchowski speelt de bal door. Shebek met een sublieme pass. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Smyczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nieznajomy controleert de bal met de borst. Paal!

68e minuut.
Yabancı met een sublieme pass. Machnicki is nu in balbezit. Machnicki probeert naar een medespeler te passen. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap. Ozimkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wysokiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysokiński draait met de bal, schiet en ... Ozimkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Torcida - Samogon 4:0

72e minuut.
Smyczyński passt de bal met de wreef. Shebek met een sublieme pass. Agreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Agreda probeert naar een medespeler te passen. Wysokiński geeft een hoge lob. Ozimkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Torcida - Samogon 5:0

74e minuut.
Jędrzejczyk geeft een lange en hoge pass. Di Toma is nu in balbezit. Di Toma passt de bal in één keer door. Machnicki is nu in balbezit. Machnicki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Torcida - Samogon 6:0

76e minuut.
Yabancı probeert naar een medespeler te passen. Jędrzejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejczyk met een sublieme pass. Smyczyński heeft problemen om de bal te vangen. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Torcida - Samogon 7:0

77e minuut.
Machnicki onderschept slim de pass. Wysokiński is nu in balbezit. Wysokiński passt de bal zonder na te denken. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński draait met de bal, schiet en ... Ozimkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Torcida - Samogon 8:0

81e minuut.
Arent rent richting de bal. Shebek onderschept slim de pass. Shebek passt de bal in één keer door. Machnicki rent richting de bal. Machnicki draait met de bal, schiet en ... Paal! Ozimkowski speelt de bal door. Wysokiński kopt de bal weg. Machnicki rent richting de bal. Machnicki schiet op doel. Ozimkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Shebek bereikt de bal nog maar net als eerste. Shebek geeft een lange en hoge pass. Machnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Shebek met een sublieme pass. Klungelig pakt Wysokiński de bal. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Arent de bal onder controle te krijgen. Ozimkowski bokst de bal weg. Daar is Arent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Shebek zal de hoekschop nemen. Machnicki rent richting de bal. Machnicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Torcida - Samogon 9:0

87e minuut.
Zambrowski is nu in balbezit. Wysokiński onderschept slim de pass. Wysokiński geeft een lange en hoge pass. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Torcida - Samogon 10:0

88e minuut.
Ozimkowski probeert naar een medespeler te passen. Chełchowski kopt de bal weg. Smyczyński is nu in balbezit. Machnicki rent richting de bal. Machnicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Torcida - Samogon 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Torcida 17%, Samogon 83%.
Naprzód Torcida - Samogon 11:0