Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP 71 Krzyki-Borek Green H.
01n Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
32% Spel op eigen helft 68%
27 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 17.6
adequate Schieten weak
average Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Liński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Masztajer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güler is nu in balbezit. Güler draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Masztajer de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Enríquez rent richting de bal. Enríquez draait met de bal, schiet en ... Dzieniszewski heeft problemen om de bal te vangen. Wojtasik is nu in balbezit. Wojtasik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP 71 Krzyki-Borek - Green H. 1:0

14e minuut.
Győrffy bereikt de bal nog maar net als eerste. Győrffy speelt de bal door. Liński is nu in balbezit. Wojtasik onderschept slim de pass. Wojtasik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Rynkowski is nu in balbezit. Liński met een sublieme pass. Güler kan de bal niet met de borst controleren. Brindisi is nu in balbezit. Brindisi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Jastrzębiec onderschept slim de pass. Jastrzębiec passt de bal in één keer door. Brindisi met een sublieme pass. Enríquez is nu in balbezit. Enríquez draait met de bal, schiet en ... Syroka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Wojtasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez is nu in balbezit. Enríquez passt de bal met de wreef. Jastrzębiec is nu in balbezit. Jastrzębiec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Brindisi met een sublieme pass. Klungelig pakt Enríquez de bal. Wojtasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtasik haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Galusko de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KP 71 Krzyki-Borek - Green H. 2:0

42e minuut.
Güler bereikt de bal nog maar net als eerste. Brindisi is nu in balbezit. Brindisi speelt de bal door. Enríquez rent richting de bal. Enríquez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP 71 Krzyki-Borek 34%, Green H. 66%.
KP 71 Krzyki-Borek - Green H. 2:0

46e minuut.
Różański probeert naar een medespeler te passen. Daar is Liński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galusko is nu in balbezit. Enríquez verovert de bal door een tackle van achteren. Enríquez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brindisi is nu in balbezit. Brindisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP 71 Krzyki-Borek - Green H. 3:0

48e minuut.
Brindisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez is nu in balbezit. Brindisi is nu in balbezit. Enríquez is nu in balbezit. Enríquez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Brindisi rent richting de bal. Brindisi draait met de bal, schiet en ... Daar is Dzieniszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brindisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brindisi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Enríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Brindisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez rent richting de bal. Brindisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brindisi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Nośka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jastrzębiec met de inworp. Enríquez rent richting de bal. Enríquez geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP 71 Krzyki-Borek 31%, Green H. 69%.
KP 71 Krzyki-Borek - Green H. 3:0