Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 20:02
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0129
  • Stadion: Negry Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 20059
Negry Walka Zabrze
smuda 2 Tactiek miazga
54% Balbezit 46%
60% Spel op eigen helft 40%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 51.3
zeer goed Schieten solide
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


1e minuut.
Kołtun is nu in balbezit. Kołtun geeft de bal voor. Vargas probeert naar een medespeler te passen. Willwersch rent richting de bal. Willwersch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Irinov de bal. Gutmański geeft een hoge lob. Arigo is nu in balbezit. Arigo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - Walka Zabrze 1:0

23e minuut.
Wider rent richting de bal. Wider geeft de bal voor. Asumägi controleert de bal met de borst. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Gutmański geeft een lange en hoge pass. Oltean geeft de bal voor. Godderie kopt de bal weg. Ossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossowski schiet op doel. Pietruszka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Minassyan onderschept slim de pass. Minassyan speelt de bal door. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlea verovert de bal door een tackle van achteren. Bârlea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bârlea rent richting de bal. Bârlea draait met de bal, schiet en ... Bolec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Minassyan geeft een lange en hoge pass. Frączczak speelt de bal door. Daar is Grędkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godderie bereikt de bal nog maar net als eerste. Godderie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Arigo heeft problemen om de bal te vangen. Arigo passt de bal zonder na te denken. Bârlea is nu in balbezit. Bârlea geeft een hoge lob. Irinov springt en kopt de bal. Bolec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Grędkiewicz geeft de bal voor. Irinov kan de bal niet met de borst controleren. Asumägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Irinov verovert de bal door een tackle van achteren. Irinov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - Walka Zabrze 2:0

37e minuut.
Wider is nu in balbezit. Willwersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wider tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Willwersch roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Willwersch kan niet meer verder spelen. Kolendarić komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Kolendarić is nu in balbezit. Oltean met een sublieme pass. Godderie is nu in balbezit. Godderie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - Walka Zabrze 2:1

41e minuut.
Porumbel met de inworp. Oltean rent richting de bal. Oltean geeft een lange en hoge pass. Godderie krijgt zijn hoofd ertegen. Pietruszka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negry 62%, Walka Zabrze 38%.
Negry - Walka Zabrze 2:1

46e minuut.
Libé komt het veld opgelopen. Ossowski rent richting de bal. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ossowski zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Ossowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ossowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

51e minuut.
Minassyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Porumbel is nu in balbezit. Porumbel speelt de bal door. Godderie rent richting de bal. Godderie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Irinov kopt de bal weg. Daar is Porumbel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bârlea probeert naar een medespeler te passen. Arigo kan de bal niet met de borst controleren. Arigo schiet op doel. Bolec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Irinov is nu in balbezit. Libé is nu in balbezit. Libé geeft de bal voor. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo haalt uit met een fantastische trap. Bolec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Porumbel probeert naar een medespeler te passen. Oltean rent richting de bal. Oltean probeert naar een medespeler te passen. Kolendarić is nu in balbezit. Kolendarić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Irinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Libé bereikt de bal nog maar net als eerste. Libé passt de bal in één keer door. Arigo is nu in balbezit. Arigo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negry 58%, Walka Zabrze 42%.
Negry - Walka Zabrze 2:1