Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KC Pierniki Górne Karpaty Lviv
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 19.9
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


24e minuut.
Kniaź passt de bal met de wreef. Bonin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mysiak is nu in balbezit. Bonin verovert de bal door een tackle van achteren. Bonin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Młynarz de bal. Łoboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoboda met een sublieme pass. Piszczek rent richting de bal. Piszczek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ślesiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślesiński passt de bal zonder na te denken. Bonin bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczek is nu in balbezit. Piszczek haalt uit met een fantastische trap. Witkowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KC Pierniki Górne 69%, Karpaty Lviv 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KC Pierniki Górne - Karpaty Lviv 0:0

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Witkowski niet meer kan verder spelen. Musiał komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Ślesiński met een sublieme pass. Bonin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożym rent richting de bal. Bonin onderschept slim de pass. Bonin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Mysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mysiak geeft een hoge lob. Kniaź probeert naar een medespeler te passen. Piszczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KC Pierniki Górne - Karpaty Lviv 0:1

70e minuut.
Kułakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandecki onderschept slim de pass. Tandecki passt de bal zonder na te denken. Solarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Solarz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Papajec geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korwin-Mikke met een snelle inworp. Młynarz rent richting de bal. Młynarz geeft een hoge lob. Korolewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bonin verovert de bal door een tackle van achteren. Bonin speelt de bal door. Janowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KC Pierniki Górne 48%, Karpaty Lviv 52%.
KC Pierniki Górne - Karpaty Lviv 0:1