Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NiceTeam ji
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 23.6
slecht Schieten matig
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Kłosiński probeert naar een medespeler te passen. Malanowski is nu in balbezit. Malanowski speelt de bal door. Pasikowski is nu in balbezit. Pasikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Soszyński is nu in balbezit. Malanowski rent richting de bal. Malanowski passt de bal in één keer door. Jakubczak is nu in balbezit. Jakubczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kalemba met een sublieme pass. Kłosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłosiński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jakubczak de bal. Jakubczak haalt uit met een fantastische trap. Ponichter bokst de bal weg.

31e minuut.
Starowicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Modzelewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kłosiński de bal. Kłosiński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kłosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kłosiński probeert naar een medespeler te passen. Jakubczak rent richting de bal. Jakubczak schiet op doel. Ponichter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NiceTeam - ji 0:1

45e minuut.
Buła speelt de bal door. Pasikowski heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kłosiński. Kłosiński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NiceTeam 66%, ji 34%.
NiceTeam - ji 0:1

48e minuut.
Trafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Toper onderschept slim de pass. Toper speelt de bal door. Kłosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłosiński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Moczybród, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponichter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NiceTeam - ji 0:2

56e minuut.
Toper bereikt de bal nog maar net als eerste. Toper geeft de bal voor. Moczybród heeft problemen om de bal te vangen. Jakubczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NiceTeam 61%, ji 39%.
NiceTeam - ji 0:2
ji