Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:58
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0129
  • Stadion: FC Jama Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 9409
FC Jama Walka Zabrze
nowa Tactiek miazga
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 9
26.8 gemiddelde waardering 49.4
matig Schieten solide
zwak Passen solide
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Kłosowski is nu in balbezit. Klungelig pakt Kruk de bal. Kruk passt de bal in één keer door. Godderie bereikt de bal nog maar net als eerste. Godderie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Godderie stond buitenspel. Brzozowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bułka rent richting de bal. Plizga verovert de bal door een tackle van achteren. Plizga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pionek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Głąbiński de bal. Fagas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fagas krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Głąbiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Głąbiński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Skram kopt de bal weg. Godderie rent richting de bal. Godderie draait met de bal, schiet en ... Szubierajski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jama - Walka Zabrze 0:1

15e minuut.
Porumbel verovert de bal door een tackle van achteren. Porumbel geeft een lange en hoge pass. Camarena kopt de bal weg. Daar is Godderie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godderie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Oltean passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Porumbel de bal. Porumbel met een sublieme pass. Skram is nu in balbezit. Skram draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Szefler kopt de bal weg. Daar is Peterszajn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Porumbel neemt de hoekschop. Camarena kopt de bal weg. Szubierajski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Bułka geeft een hoge lob. Szefler heeft problemen om de bal te vangen. Godderie bereikt de bal nog maar net als eerste. Godderie haalt uit met een fantastische trap. Szubierajski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jama - Walka Zabrze 0:2

35e minuut.
Tyrmand is nu in balbezit. Camarena verovert de bal door een tackle van achteren. Godderie is nu in balbezit. Godderie haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Brzozowski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jama - Walka Zabrze 0:3

37e minuut.
Tyrmand passt de bal met de wreef. Kruk met een sublieme pass. Godderie is nu in balbezit. Godderie schiet op doel. Szubierajski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jama - Walka Zabrze 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jama 67%, Walka Zabrze 33%.
FC Jama - Walka Zabrze 0:4

48e minuut.
Vargas probeert naar een medespeler te passen. Godderie is nu in balbezit. Godderie heeft problemen om de bal te vangen. Godderie haalt uit met een fantastische trap. Szubierajski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jama - Walka Zabrze 0:5

52e minuut.
Kłosowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bułka met een snelle inworp. Skram is nu in balbezit. Skram draait met de bal, schiet en ... Paal! Godderie bereikt de bal nog maar net als eerste. Godderie schiet op doel. Szubierajski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jama - Walka Zabrze 0:6

59e minuut.
Porumbel geeft de bal voor. Klungelig pakt Brzozowski de bal. Godderie bereikt de bal nog maar net als eerste. Godderie haalt uit met een fantastische trap. Szubierajski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jama - Walka Zabrze 0:7

60e minuut.
Kłosowski met een sublieme pass. Plizga met een sublieme pass. Godderie is nu in balbezit. Godderie schiet op doel. Szubierajski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jama - Walka Zabrze 0:8

65e minuut.
Camarena verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas passt de bal met de wreef. Godderie rent richting de bal. Godderie schiet op doel. Szubierajski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Porumbel geeft de bal voor. Brzozowski heeft problemen om de bal te vangen. Godderie bereikt de bal nog maar net als eerste. Godderie schiet op doel. Szubierajski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jama - Walka Zabrze 0:9

76e minuut.
Plizga controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bułka neemt vlug de vrije trap. Godderie bereikt de bal nog maar net als eerste. Godderie draait met de bal, schiet en ... Szubierajski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jama - Walka Zabrze 0:10

78e minuut.
Skram rent richting de bal. Skram met een sublieme pass. Godderie rent richting de bal. Godderie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jama - Walka Zabrze 0:11

83e minuut.
Camarena passt de bal zonder na te denken. Oltean is nu in balbezit. Oltean geeft de bal voor. Porumbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Porumbel draait met de bal, schiet en ... Szubierajski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jama - Walka Zabrze 0:12

84e minuut.
Klungelig pakt Fagas de bal. Camarena is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tyrmand. Tyrmand krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Vargas geeft een hoge lob. Kłosowski kopt de bal weg. Daar is Tyrmand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Plizga stond buitenspel. Bułka neemt vlug de vrije trap. Skram is nu in balbezit. Skram schiet op doel. Szubierajski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jama 62%, Walka Zabrze 38%.
FC Jama - Walka Zabrze 0:12