Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ByleWygraćZDolcią Negry
442 Tactiek smuda 2
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 48
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.9 gemiddelde waardering 54.5
weak Schieten formidable
weak Passen very good
average Verdedigen very good


2e minuut.
Gutmański probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wider, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wider met een sublieme pass. Irinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Irinov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Gutmański probeert naar een medespeler te passen. Irinov is nu in balbezit. Irinov speelt de bal door. Arigo rent richting de bal. Arigo draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szleter rent richting de bal. Szleter geeft een lange en hoge pass. Irinov is nu in balbezit. Irinov draait met de bal, schiet en ... Szadecki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Dyrcz rent richting de bal. Dyrcz passt de bal in één keer door. Arigo probeert naar een medespeler te passen. Irinov is nu in balbezit. Irinov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Vlaswinkel de bal onder controle te krijgen. Gutmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutmański passt de bal zonder na te denken. Irinov is nu in balbezit. Irinov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Szadecki met een harde bal richting middenveld. Gutmański met een sublieme pass. Arigo is nu in balbezit. Klungelig pakt Arigo de bal. Arigo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Liturgista kopt de bal weg. Grędkiewicz geeft een lange en hoge pass. Arigo kopt de bal weg. Irinov is nu in balbezit. Irinov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Vlaswinkel passt de bal in één keer door. Arigo is nu in balbezit. Arigo passt de bal zonder na te denken. Irinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Irinov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Arigo geeft een lange en hoge pass. Karpiniak kopt de bal weg. Bârlea probeert naar een medespeler te passen. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo haalt uit met een fantastische trap. Szadecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Irinov rent richting de bal. Irinov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wider geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Irinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Irinov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ByleWygraćZDolcią - Negry 0:1

26e minuut.
Wider passt de bal met de wreef. Irinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Irinov speelt de bal door. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gutmański probeert naar een medespeler te passen. Irinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrcz rent richting de bal. Irinov onderschept slim de pass. Irinov draait met de bal, schiet en ... Szadecki bokst de bal weg. Arigo rent richting de bal. Arigo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Wider onderschept slim de pass. Wider passt de bal zonder na te denken. Irinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Irinov schiet op doel. Szleter probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Szadecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wider zal de hoekschop nemen. Irinov is nu in balbezit. Irinov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Arigo is nu in balbezit. Dyrcz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arigo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Irinov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Szadecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ByleWygraćZDolcią - Negry 0:2

35e minuut.
Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Gutmański de bal onder controle te krijgen. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo schiet op doel. Szadecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Wider met een snelle inworp. Gutmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutmański geeft de bal voor. Irinov heeft problemen om de bal te vangen. Irinov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Bandach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlea verovert de bal door een tackle van achteren. Bârlea geeft een lange en hoge pass. Irinov rent richting de bal. Irinov schiet op doel. Szadecki bokst de bal weg. Arigo is nu in balbezit. Arigo geeft een hoge lob. Irinov geeft een lange en hoge pass. Szadecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arigo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ByleWygraćZDolcią - Negry 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ByleWygraćZDolcią 85%, Negry 15%.
ByleWygraćZDolcią - Negry 0:3

46e minuut.
Libé komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Irinov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Szleter de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wider neemt de hoekschop. Irinov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Bandach bereikt de bal nog maar net als eerste. Libé verovert de bal door een tackle van achteren. Libé geeft een hoge lob. Irinov rent richting de bal. Irinov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Dyrcz is nu in balbezit. Klungelig pakt Arigo de bal. Irinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Irinov draait met de bal, schiet en ... Szadecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ByleWygraćZDolcią - Negry 0:4

60e minuut.
Szadecki probeert naar een medespeler te passen. Liturgista kopt de bal weg. Wider speelt de bal door. Irinov rent richting de bal. Irinov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Inworp. Piórko met de inworp. Karpiniak probeert de bal met de borst te controleren. Arigo is nu in balbezit. Arigo draait met de bal, schiet en ... Szadecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wider met de inworp. Libé speelt de bal door. Klungelig pakt Arigo de bal. Arigo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Vlaswinkel kopt de bal weg. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo passt de bal zonder na te denken. Irinov is nu in balbezit. Irinov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Arigo draait met de bal, schiet en ... Szadecki probeert naar een medespeler te passen. Libé kopt de bal weg. Daar is Arigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arigo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Szleter geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wider met een snelle inworp. Irinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Irinov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Irinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Irinov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Szleter de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Irinov rent richting de bal. Irinov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ByleWygraćZDolcią - Negry 0:5

77e minuut.
Karpiniak rent richting de bal. Karpiniak geeft een lange en hoge pass. Bandach probeert naar een medespeler te passen. Irinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Irinov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Szadecki bokst de bal weg. Szadecki speelt de bal door. Libé kopt de bal weg. Irinov heeft problemen om de bal te vangen. Irinov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Szadecki met een harde bal richting middenveld. Bandach controleert de bal met de borst. Bârlea speelt de bal door. Arigo rent richting de bal. Arigo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Bârlea speelt de bal door. Daar is Arigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arigo passt de bal zonder na te denken. Libé met een sublieme pass. Arigo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ByleWygraćZDolcią - Negry 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ByleWygraćZDolcią 85%, Negry 15%.
ByleWygraćZDolcią - Negry 0:6