Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:58
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0129
  • Stadion: OREES Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2870
OREES WRC
Normal Tactiek tata śinka
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 30
zwak Schieten zwak
zwak Passen matig
matig Verdedigen matig


8e minuut.
Boguski rent richting de bal. Jasionowski is nu in balbezit. Boguski onderschept slim de pass. Boguski schiet op doel. Płachecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OREES - WRC 0:1

12e minuut.
Nowak-Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierka is nu in balbezit. Fierka geeft een hoge lob. Boguski rent richting de bal. Boguski draait met de bal, schiet en ... Płachecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Kryński is nu in balbezit. Leonella geeft de bal voor. Boguski is nu in balbezit. Boguski schiet op doel. Płachecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OREES - WRC 0:2

23e minuut.
Fafelec geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wyczałkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boguski rent richting de bal. Boguski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Baszkowski geeft de bal voor. Boguski kopt de bal weg. Leonella rent richting de bal. Leonella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OREES - WRC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OREES 64%, WRC 36%.
OREES - WRC 0:3

51e minuut.
Kryński is nu in balbezit. Kuczen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczen probeert naar een medespeler te passen. Leonella is nu in balbezit. Leonella geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Pielak probeert naar een medespeler te passen. Dobruk is nu in balbezit. Dobruk met een sublieme pass. Nowak-Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak-Kowalski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Wyczałkowski rent richting de bal. Kuczen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Dworski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dworski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

90e minuut.
Leonella probeert de bal aan de voet te houden. Leonella probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Boguski de bal. Boguski schiet op doel. Klungelig pakt Fafelec de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OREES 54%, WRC 46%.
OREES - WRC 0:3