Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ji Karpaty Lviv
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.1
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
Woźny rent richting de bal. Jakubczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Woźny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Woźny zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rzeźnik controleert de bal met de borst. Piszczek rent richting de bal. Piszczek schiet op doel. Uchyła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Łatka rent richting de bal. Łatka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rzeźnik de bal. Piszczek is nu in balbezit. Piszczek draait met de bal, schiet en ... Uchyła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bonin onderschept slim de pass. Bonin passt de bal zonder na te denken. Piszczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczek haalt uit met een fantastische trap. Daar is Andrzejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uchyła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Kłosiński rent richting de bal. Kniaź verovert de bal door een tackle van achteren. Kniaź speelt de bal door. Daar is Piszczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piszczek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Astramowicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Jakubczak de bal. Kłosiński is nu in balbezit. Kłosiński schiet op doel. Branecki kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
ji - Karpaty Lviv 1:0

43e minuut.
Ślesiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślesiński geeft een lange en hoge pass. Łoboda met een sublieme pass. Piszczek rent richting de bal. Piszczek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ji 61%, Karpaty Lviv 39%.
ji - Karpaty Lviv 1:0

48e minuut.
Łoboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoboda passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łatka met een snelle inworp. Modzelewski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Jakubczak heeft problemen om de bal te vangen. Łoboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoboda passt de bal met de wreef. Bonin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kniaź passt de bal in één keer door. Bonin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonin passt de bal in één keer door. Piszczek rent richting de bal. Piszczek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Ruczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Ruczyński geeft een lange en hoge pass. Andrzejewski heeft problemen om de bal te vangen. Piszczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczek draait met de bal, schiet en ... Uchyła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Łatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Ruczyński geeft een lange en hoge pass. Ślesiński rent richting de bal. Ślesiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Daar is Woźny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kłosiński onderschept slim de pass. Jakubczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłosiński rent richting de bal. Kłosiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ji - Karpaty Lviv 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ji 56%, Karpaty Lviv 44%.
ji - Karpaty Lviv 2:0
ji