Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 20:03
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0129
  • Stadion: Negry Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 11823
Negry FC Jama
smuda 2 Tactiek nowa
66% Balbezit 34%
39% Spel op eigen helft 61%
28 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 27.1
excellent Schieten average
very good Passen weak
good Verdedigen average


2e minuut.
Peterszajn kopt de bal weg. Gutmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutmański geeft een lange en hoge pass. Irinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Irinov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Arigo heeft problemen om de bal te vangen. Irinov rent richting de bal. Arigo is nu in balbezit. Arigo haalt uit met een fantastische trap. Szubierajski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - FC Jama 1:0

9e minuut.
Kłosowski is nu in balbezit. Gutmański verovert de bal door een tackle van achteren. Gutmański met een sublieme pass. Irinov rent richting de bal. Irinov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - FC Jama 2:0

12e minuut.
Kruk probeert de bal met de borst te controleren. Gutmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutmański passt de bal met de wreef. Irinov is nu in balbezit. Irinov schiet op doel. Szubierajski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - FC Jama 3:0

14e minuut.
Bârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlea passt de bal met de wreef. Irinov is nu in balbezit. Irinov schiet op doel. Szubierajski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - FC Jama 4:0

21e minuut.
Wider kopt de bal weg. Daar is Pionek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyrmand is nu in balbezit. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo geeft een lange en hoge pass. Szubierajski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Irinov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - FC Jama 5:0

28e minuut.
Gutmański kan de bal niet met de borst controleren. Gutmański met een sublieme pass. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - FC Jama 6:0

34e minuut.
Vlaswinkel is nu in balbezit. Brzozowski rent richting de bal. Vlaswinkel verovert de bal door een tackle van achteren. Arigo rent richting de bal. Arigo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Brzozowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szulakowski komt het veld opgelopen. Gutmański zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bârlea kopt de bal weg. Irinov is nu in balbezit. Irinov haalt uit met een fantastische trap. Szubierajski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Bârlea rent richting de bal. Bârlea heeft problemen om de bal te vangen. Bârlea geeft een hoge lob. Irinov maakt een snoekduik en kopt de bal. Szubierajski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - FC Jama 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negry 35%, FC Jama 65%.
Negry - FC Jama 7:0

52e minuut.
Inworp. Kłosowski met de inworp. Bârlea met een sublieme pass. Irinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Irinov schiet op doel. Szubierajski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Irinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Irinov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - FC Jama 8:0

56e minuut.
Kłosowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Irinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bârlea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Irinov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Vlaswinkel kopt de bal weg. Klungelig pakt Arigo de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tyrmand. Tyrmand krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Arigo rent richting de bal. Arigo passt de bal zonder na te denken. Irinov rent richting de bal. Irinov draait met de bal, schiet en ... Szubierajski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Pionek de bal. Arigo is nu in balbezit. Arigo haalt uit met een fantastische trap. Szubierajski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - FC Jama 9:0

62e minuut.
Wider is nu in balbezit. Wider geeft de bal voor. Irinov is nu in balbezit. Irinov haalt uit met een fantastische trap. Szubierajski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - FC Jama 10:0

67e minuut.
Vlaswinkel passt de bal in één keer door. Gutmański is nu in balbezit. Gutmański met een sublieme pass. Irinov rent richting de bal. Irinov draait met de bal, schiet en ... Szubierajski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Grędkiewicz controleert de bal met de borst. Plizga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grędkiewicz. Grędkiewicz krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Szefler rent richting de bal. Szefler geeft een hoge lob. Irinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Irinov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - FC Jama 11:0

75e minuut.
Wider bereikt de bal nog maar net als eerste. Wider geeft de bal voor. Irinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Irinov passt de bal zonder na te denken. Daar is Bârlea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bârlea zal de hoekschop nemen. Irinov springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Gutmański passt de bal met de wreef. Vlaswinkel heeft problemen om de bal te vangen. Vlaswinkel met een sublieme pass. Wider rent richting de bal. Wider draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Vlaswinkel is nu in balbezit. Gutmański met een sublieme pass. Irinov rent richting de bal. Irinov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - FC Jama 12:0

84e minuut.
Klungelig pakt Irinov de bal. Irinov passt de bal zonder na te denken. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo schiet op doel. Szubierajski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - FC Jama 13:0

85e minuut.
Fagas speelt de bal door. Kłosowski heeft problemen om de bal te vangen. Arigo is nu in balbezit. Arigo haalt uit met een fantastische trap. Szubierajski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Irinov rent richting de bal. Irinov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - FC Jama 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negry 44%, FC Jama 56%.
Negry - FC Jama 14:0