Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 20:03
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0129
  • Stadion: ADOLF Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4497
Walka Zabrze ByleWygraćZDolcią
miazga Tactiek 442
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
30 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49 gemiddelde waardering 30.3
solid Schieten weak
solid Passen weak
good Verdedigen average


9e minuut.
Porumbel kopt de bal weg. Oltean probeert naar een medespeler te passen. Godderie heeft problemen om de bal te vangen. Godderie schiet op doel. Szadecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Bandach bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas onderschept slim de pass. Vargas passt de bal in één keer door. Camarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Szleter rent richting de bal. Szleter geeft de bal voor. Vargas kopt de bal weg. Camarena heeft problemen om de bal te vangen. Camarena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Vargas passt de bal zonder na te denken. Camarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Godderie is nu in balbezit. Godderie schiet op doel. Szleter onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Inworp. Porumbel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolendarić rent richting de bal. Kolendarić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - ByleWygraćZDolcią 1:0

34e minuut.
Oltean probeert naar een medespeler te passen. Zmartwiony is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Godderie. Godderie krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Piórko geeft een lange en hoge pass. Porumbel kopt de bal weg. Klungelig pakt Zmartwiony de bal. Kolendarić onderschept slim de pass. Kolendarić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Oltean is nu in balbezit. Oltean passt de bal zonder na te denken. Godderie is nu in balbezit. Godderie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - ByleWygraćZDolcią 2:0

41e minuut.
Vargas passt de bal zonder na te denken. Karpiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarena verovert de bal door een tackle van achteren. Camarena draait met de bal, schiet en ... Szadecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - ByleWygraćZDolcią 3:0

44e minuut.
Porumbel met een sublieme pass. Daar is Kolendarić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godderie rent richting de bal. Godderie haalt uit met een fantastische trap. Szleter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vargas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kolendarić rent richting de bal. Kolendarić haalt uit met een fantastische trap. Szadecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - ByleWygraćZDolcią 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walka Zabrze 20%, ByleWygraćZDolcią 80%.
Walka Zabrze - ByleWygraćZDolcią 4:0

53e minuut.
Camarena is nu in balbezit. Camarena schiet op doel. Daar is Szleter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolendarić rent richting de bal. Kolendarić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Zmartwiony speelt de bal door. Vargas heeft problemen om de bal te vangen. Vargas met een sublieme pass. Daar is Godderie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godderie draait met de bal, schiet en ... Szadecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Porumbel geeft een hoge lob. Oltean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltean passt de bal in één keer door. Godderie is nu in balbezit. Godderie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Vargas probeert naar een medespeler te passen. Camarena rent richting de bal. Camarena passt de bal zonder na te denken. Godderie rent richting de bal. Godderie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - ByleWygraćZDolcią 5:0

67e minuut.
Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas passt de bal zonder na te denken. Kolendarić rent richting de bal. Porumbel geeft een hoge lob. Godderie springt en kopt de bal. Szadecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Vargas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Skram komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walka Zabrze 18%, ByleWygraćZDolcią 82%.
Walka Zabrze - ByleWygraćZDolcią 5:0