Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wieliszewo FC Negry
Normal Tactiek smuda 2
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 49.1
average Schieten formidable
weak Passen very good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Karpiński heeft problemen om de bal te vangen. Trynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo rent richting de bal. Arigo draait met de bal, schiet en ... Mejłun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Gutmański passt de bal zonder na te denken. Bârlea met een sublieme pass. Irinov is nu in balbezit. Arigo rent richting de bal. Arigo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieliszewo FC - Negry 0:1

6e minuut.
Irinov schiet op doel. Klungelig pakt Kocikowski de bal. Wider geeft een lange en hoge pass. Irinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Irinov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieliszewo FC - Negry 0:2

9e minuut.
Vlaswinkel geeft de bal voor. Arigo heeft problemen om de bal te vangen. Irinov is nu in balbezit. Irinov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieliszewo FC - Negry 0:3

11e minuut.
Mejłun geeft de bal voor. Gutmański kopt de bal weg. Irinov rent richting de bal. Irinov schiet op doel. Kuśmierski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieliszewo FC - Negry 0:4

13e minuut.
Karpiński met een sublieme pass. Bârlea rent richting de bal. Bârlea passt de bal zonder na te denken. Irinov rent richting de bal. Irinov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Gutmański kopt de bal weg. Arigo rent richting de bal. Arigo passt de bal zonder na te denken. Irinov heeft problemen om de bal te vangen. Irinov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieliszewo FC - Negry 0:5

15e minuut.
Fengler met een sublieme pass. Daar is Karpiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fengler rent richting de bal. Arigo onderschept slim de pass. Arigo haalt uit met een fantastische trap. Kuśmierski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bania kopt de bal weg. Arigo rent richting de bal. Arigo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Gutmański kopt de bal weg. Arigo rent richting de bal. Arigo passt de bal zonder na te denken. Irinov is nu in balbezit. Irinov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieliszewo FC - Negry 0:6

18e minuut.
Bârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlea geeft de bal voor. Irinov kopt de bal weg. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo draait met de bal, schiet en ... Kuśmierski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Glonek de bal. Arigo is nu in balbezit. Kocikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo onderschept slim de pass. Arigo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gutmański kopt de bal weg. Daar is Arigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arigo speelt de bal door. Daar is Irinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irinov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Wider kopt de bal weg. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo passt de bal in één keer door. Irinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Irinov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieliszewo FC - Negry 0:7

24e minuut.
Irinov verovert de bal door een tackle van achteren. Gutmański rent richting de bal. Irinov rent richting de bal. Irinov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wieliszewo FC - Negry 0:8

25e minuut.
Wider met een sublieme pass. Daar is Kołtun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołtun geeft de bal voor. Wider bereikt de bal nog maar net als eerste. Wider geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Wider met de inworp. Vlaswinkel is nu in balbezit. Vlaswinkel met een sublieme pass. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo draait met de bal, schiet en ... Kuśmierski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieliszewo FC - Negry 0:9

32e minuut.
Gutmański probeert naar een medespeler te passen. Bârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlea met een sublieme pass. Arigo kan de bal niet met de borst controleren. Arigo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieliszewo FC - Negry 0:10

34e minuut.
Gutmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutmański passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Irinov de bal. Irinov haalt uit met een fantastische trap. Kuśmierski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieliszewo FC - Negry 0:11

36e minuut.
Wider bereikt de bal nog maar net als eerste. Wider passt de bal met de wreef. Vlaswinkel speelt de bal door. Arigo is nu in balbezit. Arigo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieliszewo FC - Negry 0:12

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bârlea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gutmański speelt de bal door. Arigo rent richting de bal. Arigo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bania kopt de bal weg. Arigo is nu in balbezit. Arigo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieliszewo FC - Negry 0:13

40e minuut.
Vlaswinkel geeft de bal voor. Bârlea rent richting de bal. Bârlea passt de bal zonder na te denken. Arigo heeft problemen om de bal te vangen. Arigo draait met de bal, schiet en ... Kuśmierski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Irinov de bal. Irinov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieliszewo FC - Negry 0:14

42e minuut.
Wider kopt de bal weg. Daar is Kocikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arigo met een sublieme pass. Irinov rent richting de bal. Irinov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Arigo is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Wider rent richting de bal. Wider passt de bal zonder na te denken. Matuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Irinov onderschept slim de pass. Irinov draait met de bal, schiet en ... Kuśmierski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieliszewo FC - Negry 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wieliszewo FC 89%, Negry 11%.
Wieliszewo FC - Negry 0:15

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Libé komt het veld opgelopen. Hozdić komt het veld opgelopen. Winek komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Libé bereikt de bal nog maar net als eerste. Libé passt de bal in één keer door. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo haalt uit met een fantastische trap. Kuśmierski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Wider passt de bal in één keer door. Arigo rent richting de bal. Arigo speelt de bal door. Irinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Irinov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieliszewo FC - Negry 0:16

54e minuut.
Trynkiewicz is nu in balbezit. Hozdić rent richting de bal. Fengler begaat een overtreding. Hozdić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

61e minuut.
Trynkiewicz is nu in balbezit. Arigo onderschept slim de pass. Arigo probeert naar een medespeler te passen. Irinov is nu in balbezit. Irinov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieliszewo FC - Negry 0:17

71e minuut.
Arigo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Irinov de bal onder controle te krijgen. Bania bereikt de bal nog maar net als eerste. Irinov verovert de bal door een tackle van achteren. Irinov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wieliszewo FC - Negry 0:18

73e minuut.
Irinov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matuszak. Irinov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Libé zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Irinov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Gettka passt de bal in één keer door. Fengler is nu in balbezit. Fengler passt de bal zonder na te denken. Irinov is nu in balbezit. Irinov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wieliszewo FC - Negry 0:19

75e minuut.
Irinov passt de bal met de wreef. Libé speelt de bal door. Wider met een sublieme pass. Arigo rent richting de bal. Arigo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieliszewo FC - Negry 0:20

80e minuut.
Bârlea probeert naar een medespeler te passen. Irinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo heeft problemen om de bal te vangen. Irinov is nu in balbezit. Irinov schiet op doel. Kuśmierski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Starzec geeft een lange en hoge pass. Frączczak is nu in balbezit. Frączczak geeft een lange en hoge pass. Arigo rent richting de bal. Arigo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Irinov is nu in balbezit. Irinov haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Irinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Irinov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieliszewo FC - Negry 0:21

86e minuut.
Mejłun heeft problemen om de bal te vangen. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Irinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Irinov schiet op doel. Kuśmierski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieliszewo FC - Negry 0:22

88e minuut.
Mejłun heeft problemen om de bal te vangen. Arigo rent richting de bal. Arigo geeft een hoge lob. Irinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Irinov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wieliszewo FC 74%, Negry 26%.
Wieliszewo FC - Negry 0:22