Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ByleWygraćZDolcią KC Pierniki Górne
442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
31.6 gemiddelde waardering 19
average Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
average Verdedigen poor


4e minuut.
Klungelig pakt Solarz de bal. Młynarz rent richting de bal. Szleter verovert de bal door een tackle van achteren. Solarz onderschept slim de pass. Solarz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Bandach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandach geeft een hoge lob. Bożym heeft problemen om de bal te vangen. Wawrzynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzynkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Witkowski trapt de bal weg. Trywiański kopt de bal weg. Wawrzynkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Wawrzynkiewicz geeft een lange en hoge pass. Witkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Zdylewicz probeert naar een medespeler te passen. Mysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Liturgista verovert de bal door een tackle van achteren. Liturgista geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Solarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grasu rent richting de bal. Solarz onderschept slim de pass. Szleter speelt de bal door. Klungelig pakt Szadecki de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ByleWygraćZDolcią - KC Pierniki Górne 0:1

43e minuut.
Wawrzynkiewicz geeft een hoge lob. Liturgista kopt de bal weg. Bożym is nu in balbezit. Kocięba verovert de bal door een tackle van achteren. Kocięba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ByleWygraćZDolcią - KC Pierniki Górne 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ByleWygraćZDolcią 32%, KC Pierniki Górne 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ByleWygraćZDolcią - KC Pierniki Górne 1:1

75e minuut.
Mysiak geeft een lange en hoge pass. Trywiański kopt de bal weg. Wawrzynkiewicz rent richting de bal. Wawrzynkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Janowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Witkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Liturgista verovert de bal door een tackle van achteren. Kocięba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocięba passt de bal met de wreef. Wawrzynkiewicz rent richting de bal. Wawrzynkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Mysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Liturgista verovert de bal door een tackle van achteren. Liturgista met een sublieme pass. Kocięba rent richting de bal. Kocięba haalt uit met een fantastische trap. Witkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wawrzynkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Wawrzynkiewicz draait met de bal, schiet en ... Witkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ByleWygraćZDolcią - KC Pierniki Górne 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ByleWygraćZDolcią 37%, KC Pierniki Górne 63%.
ByleWygraćZDolcią - KC Pierniki Górne 2:1