Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karpaty Lviv Walka Zabrze
Normal Tactiek miazga
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 50.1
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen good
weak Verdedigen good


1e minuut.
Na een snelle pass probeert Camarena de bal onder controle te krijgen. Oltean is nu in balbezit. Oltean passt de bal zonder na te denken. Godderie rent richting de bal. Godderie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Łoboda speelt de bal door. Porumbel rent richting de bal. Porumbel probeert naar een medespeler te passen. Ossowski rent richting de bal. Ossowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Papajec passt de bal met de wreef. Oltean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltean geeft een hoge lob. Godderie is nu in balbezit. Godderie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Korolewski trapt de bal weg. Camarena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Papajec bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarena verovert de bal door een tackle van achteren. Camarena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kułakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Porumbel verovert de bal door een tackle van achteren. Ossowski is nu in balbezit. Ossowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Łoboda rent richting de bal. Oltean onderschept slim de pass. Oltean geeft een lange en hoge pass. Godderie is nu in balbezit. Godderie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Korolewski met een sublieme pass. Minassyan kopt de bal weg. Godderie bereikt de bal nog maar net als eerste. Godderie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Klungelig pakt Ossowski de bal. Ossowski passt de bal zonder na te denken. Camarena rent richting de bal. Camarena draait met de bal, schiet en ... Korolewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karpaty Lviv - Walka Zabrze 0:1

16e minuut.
Vargas met een sublieme pass. Ossowski is nu in balbezit. Ossowski passt de bal in één keer door. Godderie is nu in balbezit. Godderie draait met de bal, schiet en ... Korolewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karpaty Lviv - Walka Zabrze 0:2

23e minuut.
Klungelig pakt Minassyan de bal. Minassyan geeft een lange en hoge pass. Ossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karpaty Lviv - Walka Zabrze 0:3

32e minuut.
Skonieczny kan de bal niet met de borst controleren. Porumbel probeert naar een medespeler te passen. Ossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godderie is nu in balbezit. Godderie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Ossowski haalt uit met een fantastische trap. Korolewski probeert naar een medespeler te passen. Camarena kopt de bal weg. Godderie is nu in balbezit. Godderie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vargas met de inworp. Camarena rent richting de bal. Camarena draait met de bal, schiet en ... Korolewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karpaty Lviv - Walka Zabrze 0:4

39e minuut.
Kułakowski kopt de bal weg. Camarena heeft problemen om de bal te vangen. Woźny rent richting de bal. Camarena verovert de bal door een tackle van achteren. Camarena draait met de bal, schiet en ... Korolewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Bułka speelt de bal door. Vargas is nu in balbezit. Vargas geeft een lange en hoge pass. Godderie rent richting de bal. Godderie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karpaty Lviv 80%, Walka Zabrze 20%.
Karpaty Lviv - Walka Zabrze 0:4

46e minuut.
Godderie speelt de bal door. Daar is Ossowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porumbel probeert naar een medespeler te passen. Godderie rent richting de bal. Godderie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karpaty Lviv - Walka Zabrze 0:5

48e minuut.
Godderie draait met de bal, schiet en ... Korolewski probeert naar een medespeler te passen. Vargas geeft de bal voor. Ossowski is nu in balbezit. Ossowski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Godderie rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karpaty Lviv - Walka Zabrze 0:6

49e minuut.
Camarena is nu in balbezit. Godderie bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Godderie de bal. Godderie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Korolewski met een harde bal richting middenveld. Porumbel kopt de bal weg. Daar is Godderie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godderie schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Oltean speelt de bal door. Porumbel rent richting de bal. Porumbel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Godderie de bal. Godderie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karpaty Lviv - Walka Zabrze 0:7

70e minuut.
Kniaź is nu in balbezit. Kniaź geeft een hoge lob. Porumbel kopt de bal weg. Ossowski is nu in balbezit. Ossowski draait met de bal, schiet en ... Korolewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Vargas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Camarena de bal. Camarena probeert naar een medespeler te passen. Godderie bereikt de bal nog maar net als eerste. Godderie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karpaty Lviv - Walka Zabrze 0:8

74e minuut.
Ossowski draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Korolewski met een harde bal richting middenveld. Camarena is nu in balbezit. Camarena draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Korolewski trapt de bal weg van het doel. Porumbel rent richting de bal. Porumbel met een sublieme pass. Godderie bereikt de bal nog maar net als eerste. Godderie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Inworp. Porumbel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oltean probeert naar een medespeler te passen. Godderie rent richting de bal. Godderie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Godderie rent richting de bal. Godderie haalt uit met een fantastische trap. Korolewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Vargas speelt de bal door. Camarena heeft problemen om de bal te vangen. Papajec rent richting de bal. Camarena onderschept slim de pass. Camarena haalt uit met een fantastische trap. Korolewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Kniaź heeft problemen om de bal te vangen. Papajec bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Camarena krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Porumbel geeft de bal voor. Woźny rent richting de bal. Godderie verovert de bal door een tackle van achteren. Godderie draait met de bal, schiet en ... Korolewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karpaty Lviv - Walka Zabrze 0:9

90e minuut.
Porumbel is nu in balbezit. Porumbel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kniaź de bal. Camarena is nu in balbezit. Camarena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karpaty Lviv 86%, Walka Zabrze 14%.
Karpaty Lviv - Walka Zabrze 0:9