Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KC Pierniki Górne Negry
Normal Tactiek smuda 2
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 46.5
poor Schieten excellent
poor Passen very good
weak Verdedigen average


3e minuut.
Frączczak passt de bal zonder na te denken. Grędkiewicz met een sublieme pass. Irinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Irinov haalt uit met een fantastische trap. Witkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Pierniki Górne - Negry 0:1

4e minuut.
Irinov is nu in balbezit. Mysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Irinov onderschept slim de pass. Irinov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zdylewicz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Pierniki Górne - Negry 0:2

6e minuut.
Wider verovert de bal door een tackle van achteren. Wider passt de bal in één keer door. Irinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Irinov draait met de bal, schiet en ... Witkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Pierniki Górne - Negry 0:3

7e minuut.
Arigo verovert de bal door een tackle van achteren. Bârlea rent richting de bal. Bârlea geeft een hoge lob. Irinov springt en kopt de bal. Witkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Pierniki Górne - Negry 0:4

9e minuut.
Irinov onderschept slim de pass. Gutmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutmański passt de bal met de wreef. Arigo probeert de bal met de borst te controleren. Arigo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Irinov rent richting de bal. Irinov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Pierniki Górne - Negry 0:5

11e minuut.
Bożym speelt de bal door. Arigo heeft problemen om de bal te vangen. Bożym is nu in balbezit. Arigo verovert de bal door een tackle van achteren. Arigo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Pierniki Górne - Negry 0:6

13e minuut.
Bârlea speelt de bal door. Gutmański geeft een lange en hoge pass. Irinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Irinov schiet op doel. Witkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Pierniki Górne - Negry 0:7

14e minuut.
Młynarz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wider bereikt de bal nog maar net als eerste. Wider passt de bal zonder na te denken. Irinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Irinov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Pierniki Górne - Negry 0:8

16e minuut.
Irinov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gutmański is nu in balbezit. Gutmański geeft een lange en hoge pass. Irinov is nu in balbezit. Irinov schiet op doel. Witkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Arigo passt de bal zonder na te denken. Bârlea rent richting de bal. Bârlea passt de bal met de wreef. Irinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Irinov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Pierniki Górne - Negry 0:9

23e minuut.
Bârlea passt de bal zonder na te denken. Wider is nu in balbezit. Korwin-Mikke begaat een overtreding. Korwin-Mikke krijgt een gele kaart. Wider raakt geblesseerd tijdens het duel. Wider met een snel genomen vrije trap. Irinov controleert de bal met de borst. Irinov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Pierniki Górne - Negry 0:10

25e minuut.
Janowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janowski speelt de bal door. Mysiak is nu in balbezit. Irinov onderschept slim de pass. Irinov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KC Pierniki Górne - Negry 0:11

28e minuut.
Gutmański kopt de bal weg. Arigo rent richting de bal. Arigo passt de bal zonder na te denken. Irinov is nu in balbezit. Irinov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
Daar is Młynarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wider geeft een lange en hoge pass. Arigo is nu in balbezit. Arigo draait met de bal, schiet en ... Witkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Pierniki Górne - Negry 0:12

30e minuut.
Solarz passt de bal zonder na te denken. Mysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mysiak met een sublieme pass. Daar is Irinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irinov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Gutmański onderschept slim de pass. Irinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Irinov speelt de bal door. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Gutmański passt de bal zonder na te denken. Bârlea is nu in balbezit. Bârlea geeft een lange en hoge pass. Irinov maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Zdylewicz de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Pierniki Górne - Negry 0:13

34e minuut.
Korwin-Mikke geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wider met de inworp. Gutmański rent richting de bal. Gutmański geeft de bal voor. Witkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Irinov is nu in balbezit. Irinov schiet op doel. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Gutmański heeft problemen om de bal te vangen. Gutmański geeft een lange en hoge pass. Daar is Arigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arigo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Pierniki Górne - Negry 0:14

44e minuut.
Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo heeft problemen om de bal te vangen. Irinov is nu in balbezit. Irinov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KC Pierniki Górne - Negry 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KC Pierniki Górne 85%, Negry 15%.
KC Pierniki Górne - Negry 0:15

46e minuut.
Libé komt het veld opgelopen. Trzeciak komt het veld opgelopen. Łubikowski komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Frączczak geeft een hoge lob. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Arigo de bal. Arigo draait met de bal, schiet en ... Witkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Pierniki Górne - Negry 0:16

50e minuut.
Hozdić komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Młynarz rent richting de bal. Młynarz passt de bal zonder na te denken. Arigo is nu in balbezit. Arigo heeft problemen om de bal te vangen. Arigo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KC Pierniki Górne - Negry 0:17

52e minuut.
Inworp. Wider zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Libé met een sublieme pass. Klungelig pakt Łubikowski de bal. Łubikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wider geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Łubikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Libé rent richting de bal. Libé haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Pierniki Górne - Negry 0:18

54e minuut.
Bożym bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożym passt de bal met de wreef. Janowski heeft problemen om de bal te vangen. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Arigo is nu in balbezit. Janowski rent richting de bal. Arigo begaat een overtreding. Arigo krijgt een gele kaart.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bârlea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Libé speelt de bal door. Klungelig pakt Arigo de bal. Arigo draait met de bal, schiet en ... Witkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Wider geeft de bal voor. Klungelig pakt Zdylewicz de bal. Łubikowski rent richting de bal. Łubikowski haalt uit met een fantastische trap. Witkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Pierniki Górne - Negry 0:19

66e minuut.
Solarz speelt de bal door. Młynarz heeft problemen om de bal te vangen. Młynarz probeert naar een medespeler te passen. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Pierniki Górne - Negry 0:20

68e minuut.
Klungelig pakt Młynarz de bal. Łubikowski is nu in balbezit. Mysiak rent richting de bal. Łubikowski onderschept slim de pass. Łubikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Daar is Arigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janowski is nu in balbezit. Arigo onderschept slim de pass. Arigo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Pierniki Górne - Negry 0:21

72e minuut.
Łubikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łubikowski passt de bal zonder na te denken. Arigo is nu in balbezit. Arigo draait met de bal, schiet en ... Witkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Pierniki Górne - Negry 0:22

74e minuut.
Wider rent richting de bal. Wider geeft een lange en hoge pass. Łubikowski probeert de bal met de borst te controleren. Łubikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Pierniki Górne - Negry 0:23

78e minuut.
Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Łubikowski rent richting de bal. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Pierniki Górne - Negry 0:24

81e minuut.
Wider passt de bal in één keer door. Libé bereikt de bal nog maar net als eerste. Libé passt de bal zonder na te denken. Łubikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łubikowski draait met de bal, schiet en ... Witkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Pierniki Górne - Negry 0:25

82e minuut.
Wider onderschept slim de pass. Wider geeft de bal voor. Arigo is nu in balbezit. Arigo haalt uit met een fantastische trap. Witkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Pierniki Górne - Negry 0:26

83e minuut.
Młynarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łubikowski onderschept slim de pass. Łubikowski probeert naar een medespeler te passen. Arigo heeft problemen om de bal te vangen. Arigo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bârlea met een sublieme pass. Zdylewicz heeft problemen om de bal te vangen. Łubikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łubikowski draait met de bal, schiet en ... Witkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daar is Łubikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Libé is nu in balbezit. Libé passt de bal in één keer door. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo schiet op doel. Witkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Bârlea passt de bal zonder na te denken. Libé speelt de bal door. Janowski heeft problemen om de bal te vangen. Arigo is nu in balbezit. Arigo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Pierniki Górne - Negry 0:27

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KC Pierniki Górne 82%, Negry 18%.
KC Pierniki Górne - Negry 0:27