Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Huta Mazowszańska KS Podhale Nowy Targ
5-4-1 Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.7 gemiddelde waardering 43
slecht Schieten zeer goed
matig Passen goed
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Lantz speelt de bal door. Kämpfer rent richting de bal. Kämpfer geeft de bal voor. Klungelig pakt van Raalte de bal. van Raalte draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Huta Mazowszańska - KS Podhale Nowy Targ 0:1

9e minuut.
Ponsaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantz probeert naar een medespeler te passen. Kämpfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kämpfer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kämpfer passt de bal zonder na te denken. Hun is nu in balbezit. Hun passt de bal in één keer door. van Raalte heeft problemen om de bal te vangen. van Raalte schiet op doel. Blumberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Alfaro geeft de bal voor. Inworp. Variaş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hun rent richting de bal. Hun draait met de bal, schiet en ... Blumberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kämpfer met een snelle inworp. Hun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hun geeft de bal voor. Variaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Variaş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Variaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Variaş geeft een lange en hoge pass. Zardan heeft problemen om de bal te vangen. van Raalte rent richting de bal. van Raalte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Huta Mazowszańska - KS Podhale Nowy Targ 0:2

40e minuut.
Kämpfer verovert de bal door een tackle van achteren. Kämpfer geeft een lange en hoge pass. van Raalte rent richting de bal. van Raalte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Huta Mazowszańska - KS Podhale Nowy Targ 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Huta Mazowszańska 63%, KS Podhale Nowy Targ 37%.
KS Huta Mazowszańska - KS Podhale Nowy Targ 0:3

57e minuut.
Ponsaerts kopt de bal weg. Lantz is nu in balbezit. Lantz passt de bal in één keer door. Hun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hun haalt uit met een fantastische trap. Blumberg bokst de bal weg. van Raalte bereikt de bal nog maar net als eerste. van Raalte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Hun rent richting de bal. Hun passt de bal in één keer door. Kämpfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kämpfer geeft een lange en hoge pass. Alfaro heeft problemen om de bal te vangen. Blumberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Hun rent richting de bal. Hun geeft een lange en hoge pass. Matliev heeft problemen om de bal te vangen. van Raalte rent richting de bal. van Raalte schiet op doel. Blumberg bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Huta Mazowszańska 73%, KS Podhale Nowy Targ 27%.
KS Huta Mazowszańska - KS Podhale Nowy Targ 0:3