Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Sorkwity Football Toruń
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Lichnerowicz is nu in balbezit. Lichnerowicz passt de bal in één keer door. Talik bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik schiet op doel. Helak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciświcki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Śmiglewski met een sublieme pass. Krzysztoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Udod tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Udod krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Sobierajski heeft problemen om de bal te vangen. Śrutwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobierajski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Śrutwa moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Śrutwa kan niet meer verder spelen. Tyrka komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Udod rent richting de bal. Tyrka onderschept slim de pass. Tyrka speelt de bal door. Krzysztoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztoń draait met de bal, schiet en ... Ciświcki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Udod probeert de bal aan de voet te houden. Talik rent richting de bal. Talik met een sublieme pass. Krzysztoń is nu in balbezit. Krzysztoń haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Sorkwity 35%, Football Toruń 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WKS Sorkwity - Football Toruń 0:0

57e minuut.
Talik rent richting de bal. Talik met een sublieme pass. Krzysztoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztoń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Sorkwity - Football Toruń 1:0

62e minuut.
Szmajdziński rent richting de bal. Pastuszka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szmajdziński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kieszek met een snel genomen vrije trap. Pałczyński heeft problemen om de bal te vangen. Krzysztoń rent richting de bal. Krzysztoń draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Śledź met een sublieme pass. Krzysztoń is nu in balbezit. Talik is nu in balbezit. Talik schiet op doel. Ciświcki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Sorkwity - Football Toruń 2:0

75e minuut.
Śmiglewski geeft een hoge lob. Kapica rent richting de bal. Kapica passt de bal zonder na te denken. Krzysztoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztoń draait met de bal, schiet en ... Ciświcki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Helak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Śledź met de inworp. Talik bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Sorkwity 39%, Football Toruń 61%.
WKS Sorkwity - Football Toruń 2:0