Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Grodzisk Mazowiecki a do a
Normal Tactiek Attack
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 20.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Holta bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczyk passt de bal in één keer door. Legutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Legutko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Baniera met een sublieme pass. Klungelig pakt Mielniczek de bal. Legutko rent richting de bal. Legutko draait met de bal, schiet en ... Gnoiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Raus geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kieliszek met een snelle inworp. Legutko is nu in balbezit. Legutko geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gruszczak speelt de bal door. Walczyk is nu in balbezit. Walczyk met een sublieme pass. Legutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Legutko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Brutel onderschept slim de pass. Brutel passt de bal zonder na te denken. Bogusz is nu in balbezit. Bogusz draait met de bal, schiet en ... Knysak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Holta met een snelle inworp. Gołysz rent richting de bal. Gołysz geeft een hoge lob. Bogusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogusz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Walczyk onderschept slim de pass. Walczyk speelt de bal door. Legutko is nu in balbezit. Legutko schiet op doel. Gnoiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk Mazowiecki - a do a 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Grodzisk Mazowiecki 54%, a do a 46%.
Pogoń Grodzisk Mazowiecki - a do a 0:1

49e minuut.
Mielniczek heeft problemen om de bal te vangen. Baniera bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniera passt de bal zonder na te denken. Legutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Legutko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Legutko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Polak komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Mielniczek geeft een hoge lob. Włodarz probeert de bal aan de voet te houden. Bogusz rent richting de bal. Belczyk rent richting de bal. Belczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Polak is nu in balbezit. Obszański legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Polak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Obszański geeft de bal voor. Baniera zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Raus geeft een lange en hoge pass. Bogacz heeft problemen om de bal te vangen. Brutel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bogusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pogoń Grodzisk Mazowiecki - a do a 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Grodzisk Mazowiecki 64%, a do a 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pogoń Grodzisk Mazowiecki - a do a 1:1