Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jadowite Kopacze Km Katowice
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Suwara is nu in balbezit. Suwara passt de bal zonder na te denken. Fabicki is nu in balbezit. Filuba onderschept slim de pass. Filuba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bas met een sublieme pass. Inworp. Bajer met een snelle inworp. Bierut bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierut geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Szudrowicz is nu in balbezit. Kukiełka verovert de bal door een tackle van achteren. Kukiełka geeft de bal voor. Strocki maakt een snoekduik en kopt de bal. Ślepowron probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jadowite Kopacze - Km Katowice 1:0

36e minuut.
Fabicki rent richting de bal. Kosiński rent richting de bal. Kosiński passt de bal in één keer door. Filuba is nu in balbezit. Filuba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jadowite Kopacze 53%, Km Katowice 47%.
Jadowite Kopacze - Km Katowice 1:0

49e minuut.
Bajer verovert de bal door een tackle van achteren. Bajer geeft een hoge lob. Daar is Kuczera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosiński draait met de bal, schiet en ... Paal!

57e minuut.
Grabarz probeert de bal aan de voet te houden. Bierut rent richting de bal. Bierut probeert naar een medespeler te passen. Filuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Filuba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bierut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Filuba de bal. Kukiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Filuba onderschept slim de pass. Filuba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Lachowski met een snelle inworp. Kukiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukiełka geeft een hoge lob. Strocki rent richting de bal. Strocki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Grabarz speelt de bal door. Bierut is nu in balbezit. Bierut geeft een hoge lob. Strocki is nu in balbezit. Strocki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jadowite Kopacze 48%, Km Katowice 52%.
Jadowite Kopacze - Km Katowice 1:0