Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Grodzisk Mazowiecki Football Toruń
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Wałdoch met een snelle inworp. Brakoniecki rent richting de bal. Cichy bereikt de bal nog maar net als eerste. Brakoniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Brakoniecki geeft een lange en hoge pass. Gnoiński bokst de bal weg.

15e minuut.
Brakoniecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sobierajski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cichy. Sobierajski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sobierajski wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Niewierowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewierowski geeft een hoge lob. Pęchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogusz is nu in balbezit. Bogusz schiet op doel. Ciświcki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Grodzisk Mazowiecki - Football Toruń 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Grodzisk Mazowiecki 58%, Football Toruń 42%.
Pogoń Grodzisk Mazowiecki - Football Toruń 1:0

58e minuut.
Holta rent richting de bal. Sobierajski verovert de bal door een tackle van achteren. Sobierajski met een sublieme pass. Olszanecki is nu in balbezit. Olszanecki haalt uit met een fantastische trap. Paal!

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Olszanecki de bal onder controle te krijgen. Niewierowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sobierajski. Sobierajski krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Klungelig pakt Jodłowiec de bal. Obszański met een sublieme pass. Cichy rent richting de bal. Sobierajski onderschept slim de pass. Sobierajski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Olszanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszanecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pogoń Grodzisk Mazowiecki - Football Toruń 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Grodzisk Mazowiecki 58%, Football Toruń 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pogoń Grodzisk Mazowiecki - Football Toruń 1:1