Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alpejskie Wiatry Km Katowice
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Grabarz rent richting de bal. Zaroda onderschept slim de pass. Zaroda probeert naar een medespeler te passen. Drągowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drągowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bajer onderschept slim de pass. Bajer geeft de bal voor. Filuba probeert naar een medespeler te passen. Kosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Muszarski rent richting de bal. Bierut onderschept slim de pass. Bierut passt de bal zonder na te denken. Kosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alpejskie Wiatry 54%, Km Katowice 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alpejskie Wiatry - Km Katowice 0:0

48e minuut.
Kamieniarz passt de bal in één keer door. Zaroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaroda speelt de bal door. Drągowski is nu in balbezit. Drągowski schiet op doel. Ślepowron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Muszarski is nu in balbezit. Filuba verovert de bal door een tackle van achteren. Filuba speelt de bal door. Kosiński rent richting de bal. Kosiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bierut bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierut passt de bal in één keer door. Mordej is nu in balbezit. Kosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kosiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szudrowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szudrowicz geeft een lange en hoge pass. Kosiński rent richting de bal. Kosiński haalt uit met een fantastische trap. Kazanecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Klungelig pakt Koral de bal. Bakiera is nu in balbezit. Bakiera geeft de bal voor. Zaroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaroda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alpejskie Wiatry 55%, Km Katowice 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alpejskie Wiatry - Km Katowice 0:0