Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 20:03
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0130
  • Stadion: Hala w Lubianie
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 10749
Sokker Team KS Podhale Nowy Targ
new_5-2-3 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
45.6 gemiddelde waardering 46.1
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen goed
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Marrou speelt de bal door. Hurančan geeft een hoge lob. Soldi kopt de bal weg. Nagl rent richting de bal. Nagl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Nagl bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldi is nu in balbezit. Nagl rent richting de bal. Soldi rent richting de bal. Soldi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kosior de bal. Bigović rent richting de bal. Bigović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Team - KS Podhale Nowy Targ 1:0

7e minuut.
Klungelig pakt Kämpfer de bal. Kämpfer passt de bal in één keer door. Berzaín bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagl verovert de bal door een tackle van achteren. Nagl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Nagl schiet op doel. Knüsel probeert de bal aan de voet te houden. Rădescu is nu in balbezit. Bigović onderschept slim de pass. Bigović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Augelli kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Knüsel de bal onder controle te krijgen. Knüsel geeft een hoge lob. Bigović is nu in balbezit. Bigović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Augelli onderschept slim de pass. Augelli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kämpfer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hun geeft een hoge lob. Barbaru bokst de bal weg.

32e minuut.
Le is nu in balbezit. Estevan onderschept slim de pass. Rantakannel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rantakannel krijgt een gele kaart. Estevan raakt geblesseerd tijdens het duel. Sőreg wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Pasieczny probeert naar een medespeler te passen. Bigović is nu in balbezit. Soldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagl passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bigović is nu in balbezit. Bigović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Team - KS Podhale Nowy Targ 2:0

43e minuut.
Soldi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lantz. Soldi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pasieczny met een snel genomen vrije trap. Bigović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Team - KS Podhale Nowy Targ 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokker Team 42%, KS Podhale Nowy Targ 58%.
Sokker Team - KS Podhale Nowy Targ 3:0

57e minuut.
Inworp. Maddison zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hun rent richting de bal. Pasieczny onderschept slim de pass. Pasieczny geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Soldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Augelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hurančan geeft de bal voor. Knüsel controleert de bal met de borst. Nagl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kämpfer met een sublieme pass. Hun speelt de bal door. van Raalte bereikt de bal nog maar net als eerste. van Raalte schiet op doel. Barbaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Team - KS Podhale Nowy Targ 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokker Team 40%, KS Podhale Nowy Targ 60%.
Sokker Team - KS Podhale Nowy Targ 3:1