Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokersy Mysłowice KS Huta Mazowszańska
sokers Tactiek 5-4-1
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
44.2 gemiddelde waardering 29.3
zeer goed Schieten matig
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen zwak


8e minuut.
Blumberg met een sublieme pass. Man kopt de bal weg. Legetla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hong Lim is nu in balbezit. Hong Lim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Svinkūnas geeft een hoge lob. Luff probeert de bal aan de voet te houden. Damadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Damadyan schiet op doel. Martinotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Legetla kopt de bal weg. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomero onderschept slim de pass. Gomero schiet op doel. Blumberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokersy Mysłowice - KS Huta Mazowszańska 1:0

22e minuut.
Luff met een sublieme pass. Klungelig pakt Feller de bal. Feller probeert naar een medespeler te passen. Gomero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomero haalt uit met een fantastische trap. Blumberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Legetla is nu in balbezit. Legetla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Legetla is nu in balbezit. Zardan speelt de bal door. Svinkūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Legetla onderschept slim de pass. Legetla geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Gamonal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ponsaerts rent richting de bal. Gauthier maakt een afschuwelijke overtreding. Gauthier krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Ağayarzadə trapt de bal weg van het doel. Daar is Gauthier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomero verovert de bal door een tackle van achteren. Gomero draait met de bal, schiet en ... Blumberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Legetla is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokersy Mysłowice - KS Huta Mazowszańska 2:0

44e minuut.
Hickmann geeft een hoge lob. Legetla kopt de bal weg. Hong Lim is nu in balbezit. Hong Lim haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokersy Mysłowice 40%, KS Huta Mazowszańska 60%.
Sokersy Mysłowice - KS Huta Mazowszańska 2:0

46e minuut.
Legetla rent richting de bal. Gomero bereikt de bal nog maar net als eerste. Legetla is nu in balbezit. Legetla draait met de bal, schiet en ... Blumberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokersy Mysłowice - KS Huta Mazowszańska 3:0

47e minuut.
Gomero is nu in balbezit. Svinkūnas begaat een overtreding. Gomero raakt geblesseerd tijdens het duel. Gauthier zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ağayarzadə is nu in balbezit. Hong Lim onderschept slim de pass. Hong Lim haalt uit met een fantastische trap. Blumberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokersy Mysłowice - KS Huta Mazowszańska 4:0

77e minuut.
Gomero passt de bal in één keer door. Ağayarzadə is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Legetla. Legetla krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Klungelig pakt Ağayarzadə de bal. Hong Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Legetla is nu in balbezit. Legetla heeft problemen om de bal te vangen. Legetla draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Blumberg niet meer kan verder spelen. Özmen komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Legetla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomero bereikt de bal nog maar net als eerste. Legetla rent richting de bal. Gomero rent richting de bal. Gomero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hong Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Legetla is nu in balbezit. Legetla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokersy Mysłowice - KS Huta Mazowszańska 5:0

88e minuut.
Abana geeft de bal voor. Zardan met een sublieme pass. Gomero rent richting de bal. Legetla is nu in balbezit. Legetla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokersy Mysłowice 45%, KS Huta Mazowszańska 55%.
Sokersy Mysłowice - KS Huta Mazowszańska 5:0