Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Football Toruń a do a
Normal Tactiek Attack
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kieliszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieliszek passt de bal met de wreef. Baniera is nu in balbezit. Baniera schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pałczyński de bal onder controle te krijgen. Ciświcki bokst de bal weg.

6e minuut.
Dobosz rent richting de bal. Dobosz speelt de bal door. Olszanecki rent richting de bal. Olszanecki haalt uit met een fantastische trap. Knysak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Toruń - a do a 1:0

13e minuut.
Pastuszka onderschept slim de pass. Pastuszka passt de bal zonder na te denken. Jodłowiec speelt de bal door. Olszanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszanecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Helak geeft een lange en hoge pass. Brakoniecki met een sublieme pass. Udod probeert de bal aan de voet te houden. Legutko verovert de bal door een tackle van achteren. Legutko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Baniera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasterowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłopotek begaat een overtreding. Kłopotek krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Lasterowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lasterowicz met een snel genomen vrije trap. Olszanecki rent richting de bal. Dobosz is nu in balbezit. Dobosz haalt uit met een fantastische trap. Knysak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Dobosz is nu in balbezit. Włodarz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dobosz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wałdoch met een snel genomen vrije trap. Olszanecki rent richting de bal. Olszanecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Toruń - a do a 2:0

41e minuut.
Bogacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogacz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jodłowiec met de inworp. Pastuszka geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Olszanecki rent richting de bal. Olszanecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Brakoniecki met een snelle inworp. Pastuszka rent richting de bal. Pastuszka passt de bal met de wreef. Olszanecki rent richting de bal. Olszanecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Football Toruń - a do a 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Football Toruń 53%, a do a 47%.
Football Toruń - a do a 3:0

53e minuut.
Legutko passt de bal met de wreef. Walczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczyk met een sublieme pass. Baniera rent richting de bal. Baniera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Pastuszka speelt de bal door. Baniera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasterowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baniera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Walczyk zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Pałczyński geeft de bal voor. Jodłowiec speelt de bal door. Dobosz rent richting de bal. Olszanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszanecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Brakoniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Włodarz. Brakoniecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Udod zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Olszanecki rent richting de bal. Olszanecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kieliszek rent richting de bal. Walczyk rent richting de bal. Udod begaat een overtreding. Udod krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Football Toruń 44%, a do a 56%.
Football Toruń - a do a 3:0