Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MiTchaL Team Sokersy Mysłowice
451 Tactiek sokers
53% Balbezit 47%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 42.6
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen adequate
average Verdedigen poor


1e minuut.
Gomero verovert de bal door een tackle van achteren. Gomero met een sublieme pass. Legetla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Lim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Kwapisz met een sublieme pass. Jarzębski rent richting de bal. Met opzet legt Hickmann zijn tegenspeler op de grond. Hickmann krijgt een gele kaart. Jarzębski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Jarzębski kan niet meer verder spelen. Molęda komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Marczak is nu in balbezit. Gauthier is nu in balbezit. Marczak begaat een overtreding. Marczak krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Gomero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomero passt de bal zonder na te denken. Legetla rent richting de bal. Hong Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Lim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MiTchaL Team - Sokersy Mysłowice 0:1

20e minuut.
Daar is Mach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomero is nu in balbezit. Legetla bereikt de bal nog maar net als eerste. Legetla schiet op doel. Łapeta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MiTchaL Team - Sokersy Mysłowice 0:2

24e minuut.
Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Man passt de bal in één keer door. Hong Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Lim schiet op doel. Leja probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hickmann zal de hoekschop nemen. Legetla is nu in balbezit. Legetla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MiTchaL Team - Sokersy Mysłowice 0:3

28e minuut.
Gauthier geeft de bal voor. Gomero rent richting de bal. Gomero met een sublieme pass. Legetla is nu in balbezit. Legetla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MiTchaL Team - Sokersy Mysłowice 0:4

36e minuut.
Gomero rent richting de bal. Gomero passt de bal zonder na te denken. Mach verovert de bal door een tackle van achteren. Hong Lim rent richting de bal. Hong Lim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Łapeta trapt de bal weg van het doel. Man kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Legetla de bal onder controle te krijgen. Hong Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Lim draait met de bal, schiet en ... Łapeta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Ziarkowski met een snelle inworp. Olchawa is nu in balbezit. Olchawa passt de bal met de wreef. Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MiTchaL Team 57%, Sokersy Mysłowice 43%.
MiTchaL Team - Sokersy Mysłowice 0:4

50e minuut.
Hong Lim rent richting de bal. Legetla is nu in balbezit. Legetla passt de bal met de wreef. Gomero rent richting de bal. Gomero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hong Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Lim draait met de bal, schiet en ... Łapeta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Olchawa met een sublieme pass. Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczak is nu in balbezit. Man onderschept slim de pass. Man geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Wolanin met een sublieme pass. Erez rent richting de bal. Erez probeert naar een medespeler te passen. Gomero rent richting de bal. Gomero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Leja geeft de bal voor. Jabłczyński heeft problemen om de bal te vangen. Abana probeert naar een medespeler te passen. Hong Lim rent richting de bal. Hong Lim schiet op doel. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Abana geeft een lange en hoge pass. Gomero kopt de bal weg. Marczak heeft problemen om de bal te vangen. Hong Lim is nu in balbezit. Hong Lim haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Hickmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Legetla rent richting de bal. Hong Lim rent richting de bal. Hong Lim haalt uit met een fantastische trap. Łapeta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Man de bal. Molęda onderschept slim de pass. Molęda speelt de bal door. Hong Lim is nu in balbezit. Hong Lim geeft een lange en hoge pass. Łapeta bokst de bal weg. Legetla is nu in balbezit. Legetla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MiTchaL Team - Sokersy Mysłowice 0:5

87e minuut.
Becla rent richting de bal. Gomero verovert de bal door een tackle van achteren. Gomero probeert naar een medespeler te passen. Legetla rent richting de bal. Legetla haalt uit met een fantastische trap. Łapeta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MiTchaL Team 65%, Sokersy Mysłowice 35%.
MiTchaL Team - Sokersy Mysłowice 0:5