Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Huta Mazowszańska Jadowite Kopacze
5-4-1 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.5 gemiddelde waardering 18.7
adequate Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Jagusztyn trapt de bal weg van het doel. Gavrankapetanović kopt de bal weg. Sanguszko heeft problemen om de bal te vangen. Damadyan is nu in balbezit. Damadyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Damadyan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Huta Mazowszańska - Jadowite Kopacze 1:0

8e minuut.
Szczutowski met een sublieme pass. Kuczera rent richting de bal. Damadyan verovert de bal door een tackle van achteren. Damadyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Gavrankapetanović met de inworp. Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski geeft een hoge lob. Damadyan rent richting de bal. Damadyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Huta Mazowszańska - Jadowite Kopacze 2:0

30e minuut.
Gavrankapetanović onderschept slim de pass. Bas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrankapetanović verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrankapetanović geeft een hoge lob. Damadyan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Huta Mazowszańska 42%, Jadowite Kopacze 58%.
KS Huta Mazowszańska - Jadowite Kopacze 2:0

52e minuut.
Ponsaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponsaerts geeft een lange en hoge pass. Damadyan rent richting de bal. Damadyan draait met de bal, schiet en ... Jagusztyn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Huta Mazowszańska - Jadowite Kopacze 3:0

85e minuut.
Bas is nu in balbezit. Gavrankapetanović rent richting de bal. Gavrankapetanović probeert naar een medespeler te passen. Damadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Damadyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Huta Mazowszańska - Jadowite Kopacze 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Huta Mazowszańska 36%, Jadowite Kopacze 64%.
KS Huta Mazowszańska - Jadowite Kopacze 4:0