Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alpejskie Wiatry a do a
Normal Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
19.7 gemiddelde waardering 22.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Walczyk probeert naar een medespeler te passen. Legutko rent richting de bal. Legutko passt de bal met de wreef. Baniera is nu in balbezit. Baniera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Kłopotek rent richting de bal. Kłopotek speelt de bal door. Baniera rent richting de bal. Legutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Legutko schiet op doel. De bal raakt de paal. Kazanecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpejskie Wiatry - a do a 0:1

16e minuut.
Zaroda passt de bal met de wreef. Włodarz rent richting de bal. Drągowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drągowski krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Kazanecki speelt de bal door. Brożyna kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Muszarski de bal onder controle te krijgen. Legutko is nu in balbezit. Legutko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sadowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baniera bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniera passt de bal met de wreef. Legutko rent richting de bal. Legutko schiet op doel. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Tarnawski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tarnawski passt de bal met de wreef. Włodarz is nu in balbezit. Zaroda rent richting de bal. Zaroda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Brożyna rent richting de bal. Kłopotek onderschept slim de pass. Kłopotek probeert naar een medespeler te passen. Baniera is nu in balbezit. Baniera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alpejskie Wiatry 63%, a do a 37%.
Alpejskie Wiatry - a do a 0:1

59e minuut.
Knysak met een harde bal richting middenveld. Muszarski is nu in balbezit. Met opzet legt Włodarz zijn tegenspeler op de grond. Włodarz krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Stopka rent richting de bal. Stopka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tarnawski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zaroda geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Brożyna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Grajdoł de bal. Grajdoł geeft een lange en hoge pass. Drągowski rent richting de bal. Drągowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alpejskie Wiatry 49%, a do a 51%.
Alpejskie Wiatry - a do a 0:1