Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Koemi KS Lotnik 1997 Poznań
mine Tactiek 442
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 51.6
solide Schieten uitmuntend
redelijk Passen matig
matig Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Michałowski met een sublieme pass. Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ángel passt de bal met de wreef. Boros is nu in balbezit. Boros haalt uit met een fantastische trap. Lastra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Ángel heeft problemen om de bal te vangen. Macho rent richting de bal. Macho speelt de bal door. Ángel rent richting de bal. Ángel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Boros is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Hopson onderschept slim de pass. Hopson passt de bal met de wreef. Pacaud rent richting de bal. Pacaud draait met de bal, schiet en ... Stamoulakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Rugberg geeft een lange en hoge pass. Daar is Boros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fino rent richting de bal. Boros onderschept slim de pass. Boros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Koemi - KS Lotnik 1997 Poznań 0:1

40e minuut.
Pacaud kopt de bal weg. Vidal is nu in balbezit. Vidal met een sublieme pass. Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ángel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

44e minuut.
Azadov heeft problemen om de bal te vangen. Azadov probeert naar een medespeler te passen. Boros rent richting de bal. Boros haalt uit met een fantastische trap. Piriyev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Koemi 55%, KS Lotnik 1997 Poznań 45%.
WKS Koemi - KS Lotnik 1997 Poznań 0:1

47e minuut.
Odrwąż kopt de bal weg. Samotny rent richting de bal. Samotny geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Boros de bal. Boros haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Boros schiet op doel. Macho heeft problemen om de bal te vangen. Măntăluţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros onderschept slim de pass. Boros schiet op doel. Lastra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Pilikowski passt de bal zonder na te denken. Samotny rent richting de bal. Samotny geeft een lange en hoge pass. Pacaud is nu in balbezit. Pacaud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WKS Koemi - KS Lotnik 1997 Poznań 1:1

58e minuut.
Vidal is nu in balbezit. Vidal geeft de bal voor. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupia onderschept slim de pass. Stupia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Stamoulakis speelt de bal door. Fino is nu in balbezit. Fino passt de bal in één keer door. Stupia bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupia haalt uit met een fantastische trap. Stamoulakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Azadov verovert de bal door een tackle van achteren. Azadov probeert naar een medespeler te passen. Ángel rent richting de bal. Ángel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Koemi - KS Lotnik 1997 Poznań 1:2

71e minuut.
Samotny geeft een hoge lob. Macho kopt de bal weg. Ángel probeert naar een medespeler te passen. Boros rent richting de bal. Boros haalt uit met een fantastische trap. Lastra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaworucki komt het veld opgelopen.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stamoulakis trapt de bal weg. Macho kopt de bal weg. Daar is Azadov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azadov geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Fino met een sublieme pass. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena probeert naar een medespeler te passen. Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ángel haalt uit met een fantastische trap. Lastra bokst de bal weg.

84e minuut.
Mena met een snelle inworp. Stupia rent richting de bal. Hopson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hopson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Koemi 52%, KS Lotnik 1997 Poznań 48%.
WKS Koemi - KS Lotnik 1997 Poznań 1:2