Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Orlęta Orange Pruszków
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Boros passt de bal in één keer door. Węglocki probeert naar een medespeler te passen. Karolkiewicz is nu in balbezit. Karolkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Ostas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Orlęta - Orange Pruszków 1:0

16e minuut.
Preś is nu in balbezit. Preś passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Walicki de bal onder controle te krijgen. Osajda rent richting de bal. Osajda schiet op doel. Mrowiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Grędkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Boros onderschept slim de pass. Karolkiewicz is nu in balbezit. Boros rent richting de bal. Boros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Węglocki rent richting de bal. Węglocki passt de bal zonder na te denken. Midzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros rent richting de bal. Boros draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Puławski geeft een hoge lob. Osajda probeert de bal aan de voet te houden. Ślęziak is nu in balbezit. Ślęziak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zjawin de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kaczmarczyk geeft de bal voor. Midzior kopt de bal weg. Żeromski is nu in balbezit. Ślęziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęziak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Orlęta - Orange Pruszków 1:1

32e minuut.
Maślona geeft een hoge lob. Puda kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Osajda de bal onder controle te krijgen. Ślęziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęziak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Żeromski probeert de bal aan de voet te houden. Roczyński speelt de bal door. Klungelig pakt Osajda de bal. Węglocki rent richting de bal. Węglocki geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Orlęta - Orange Pruszków 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Orlęta 41%, Orange Pruszków 59%.
KS Orlęta - Orange Pruszków 2:1

57e minuut.
Preś rent richting de bal. Preś probeert naar een medespeler te passen. Midzior is nu in balbezit. Boros is nu in balbezit. Boros haalt uit met een fantastische trap. Ostas bokst de bal weg.

71e minuut.
Puławski geeft een hoge lob. Inworp. Werbiński met een snelle inworp. Boros rent richting de bal. Boros speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Werbiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boros is nu in balbezit. Boros draait met de bal, schiet en ... Żeromski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ostas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karolkiewicz is nu in balbezit. Karolkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Orlęta - Orange Pruszków 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Orlęta 33%, Orange Pruszków 67%.
KS Orlęta - Orange Pruszków 3:1