Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Leszczyna WKS Koemi
442 Tactiek mine
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 42.5
solid Schieten solid
average Passen adequate
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Wołodyjowski onderschept slim de pass. Wołodyjowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pacaud de bal. Pacaud schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bunić de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pacaud is nu in balbezit. Śmiałek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pacaud is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wołodyjowski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Leszczyna - WKS Koemi 0:1

18e minuut.
Pápay speelt de bal door. Qayıbov speelt de bal door. Daar is Bunić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacaud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Samotny speelt de bal door. Qayıbov speelt de bal door. Ostrobramski rent richting de bal. Ostrobramski draait met de bal, schiet en ... Piriyev verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victoria Leszczyna - WKS Koemi 1:1

24e minuut.
Piriyev onderschept slim de pass. Piriyev geeft een lange en hoge pass. Vidal met een sublieme pass. Pacaud rent richting de bal. Pacaud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Leszczyna - WKS Koemi 1:2

26e minuut.
Pacaud passt de bal met de wreef. Śmiałek is nu in balbezit. Stupia verovert de bal door een tackle van achteren. Stupia haalt uit met een fantastische trap. Santanilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Leszczyna - WKS Koemi 1:3

41e minuut.
Solano rent richting de bal. Solano passt de bal zonder na te denken. Vidal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pacaud de bal. Pacaud schiet op doel. Santanilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Bunić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stupia rent richting de bal. Stupia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Leszczyna 62%, WKS Koemi 38%.
Victoria Leszczyna - WKS Koemi 1:3

46e minuut.
Stupia met een sublieme pass. Pacaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski is nu in balbezit. Pacaud rent richting de bal. Pacaud draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Daar is Wołodyjowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wołodyjowski speelt de bal door. Pacaud is nu in balbezit. Pacaud geeft een hoge lob. Śmiałek heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Pacaud is nu in balbezit. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal passt de bal in één keer door. Stupia bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Pápay is nu in balbezit. Samotny rent richting de bal. Pápay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pápay krijgt een gele kaart. Samotny raakt geblesseerd tijdens het duel. Samotny zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Pacaud de bal. Stupia is nu in balbezit. Stupia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Lastra speelt de bal door. Pacaud kopt de bal weg. Vidal is nu in balbezit. Vidal geeft de bal voor. Daar is Stupia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santanilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stupia is nu in balbezit. Stupia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Leszczyna - WKS Koemi 1:4

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaworucki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Leszczyna 54%, WKS Koemi 46%.
Victoria Leszczyna - WKS Koemi 1:4