Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Koemi Sparta Konin
mine Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
32% Spel op eigen helft 68%
30 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 19.7
solid Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Preich probeert naar een medespeler te passen. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski passt de bal zonder na te denken. Pacaud is nu in balbezit. Pacaud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Koemi - Sparta Konin 1:0

6e minuut.
Stupia rent richting de bal. Stupia passt de bal met de wreef. Pacaud is nu in balbezit. Pacaud schiet op doel. Owczarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Koemi - Sparta Konin 2:0

8e minuut.
Wołodyjowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vidal de bal. Vidal probeert naar een medespeler te passen. Stupia is nu in balbezit. Stupia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Szklanka probeert naar een medespeler te passen. Pęchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupia onderschept slim de pass. Stupia draait met de bal, schiet en ... Owczarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Koemi - Sparta Konin 3:0

14e minuut.
Wołodyjowski met een sublieme pass. Stupia is nu in balbezit. Stupia geeft een hoge lob. Pacaud rent richting de bal. Pacaud draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pacaud met een sublieme pass. Vidal is nu in balbezit. Vidal passt de bal in één keer door. Stupia is nu in balbezit. Stupia draait met de bal, schiet en ... Owczarz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Koemi - Sparta Konin 4:0

26e minuut.
Andrysz probeert de bal aan de voet te houden. Zielnik rent richting de bal. Zielnik passt de bal zonder na te denken. Kujawiński is nu in balbezit. Kujawiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Preich passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Stupia de bal. Stupia passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pacaud de bal. Pacaud draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Wierzbowski de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Koemi - Sparta Konin 5:0

33e minuut.
Wołodyjowski speelt de bal door. Preich bereikt de bal nog maar net als eerste. Preich geeft een lange en hoge pass. Daar is Pacaud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacaud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Zielnik rent richting de bal. Stupia verovert de bal door een tackle van achteren. Stupia met een sublieme pass. Pacaud is nu in balbezit. Pacaud draait met de bal, schiet en ... Owczarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pacaud is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pęchecki trapt de bal weg van het doel. Fino kopt de bal weg. Stupia is nu in balbezit. Stupia schiet op doel. Owczarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pacaud krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Koemi - Sparta Konin 6:0

43e minuut.
Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal geeft een hoge lob. Wołodyjowski kopt de bal weg. Daar is Stupia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stupia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Koemi - Sparta Konin 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Koemi 36%, Sparta Konin 64%.
WKS Koemi - Sparta Konin 7:0

51e minuut.
Klungelig pakt Szklanka de bal. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski passt de bal in één keer door. Stupia is nu in balbezit. Stupia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Vidal controleert de bal met de borst. Vidal met een sublieme pass. Daar is Pęchecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stupia is nu in balbezit. Stupia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Koemi - Sparta Konin 8:0

54e minuut.
Andrysz is nu in balbezit. Pacaud rent richting de bal. Wierzbowski rent richting de bal. Pacaud onderschept slim de pass. Pacaud haalt uit met een fantastische trap. Owczarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pacaud is nu in balbezit. Pacaud schiet op doel. Owczarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Andrysz de bal. Pacaud is nu in balbezit. Pacaud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Koemi - Sparta Konin 9:0

58e minuut.
Wierzbowski geeft de bal voor. Cikowski kopt de bal weg. Piriyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawiński onderschept slim de pass. Kujawiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lastra niet meer kan verder spelen. Gała komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Samotny onderschept slim de pass. Samotny probeert naar een medespeler te passen. Preich bereikt de bal nog maar net als eerste. Preich haalt uit met een fantastische trap. Owczarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Koemi - Sparta Konin 10:0

70e minuut.
Inworp. Jaworucki komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Fino kopt de bal weg. Szklanka heeft problemen om de bal te vangen. Jaworucki speelt de bal door. Pacaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacaud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Zjawin komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Jaworucki is nu in balbezit. Szklanka is nu in balbezit. Jaworucki verovert de bal door een tackle van achteren. Jaworucki geeft de bal voor. Pęchecki heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Koemi - Sparta Konin 11:0

76e minuut.
Pacaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworucki rent richting de bal. Jaworucki met een sublieme pass. Stupia is nu in balbezit. Stupia haalt uit met een fantastische trap. Owczarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stupia is nu in balbezit. Stupia haalt uit met een fantastische trap. Owczarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Koemi - Sparta Konin 12:0

78e minuut.
Kujawiński probeert naar een medespeler te passen. Cikowski rent richting de bal. Stupia verovert de bal door een tackle van achteren. Stupia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Koemi - Sparta Konin 13:0

88e minuut.
Jaworucki probeert naar een medespeler te passen. Stupia is nu in balbezit. Stupia passt de bal met de wreef. Pacaud is nu in balbezit. Pacaud schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Koemi 27%, Sparta Konin 73%.
WKS Koemi - Sparta Konin 13:0