Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orange Pruszków TOYOT F.C.
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Grodzki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grędkiewicz met de inworp. Żeromski is nu in balbezit. Żeromski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Uciński speelt de bal door. Grędkiewicz kopt de bal weg. Osajda rent richting de bal. Osajda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Żeromski rent richting de bal. Wojdyga verovert de bal door een tackle van achteren. Wojdyga passt de bal met de wreef. Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioła schiet op doel. Ostas bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Jarzębski rent richting de bal. Jarzębski passt de bal met de wreef. Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioła draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Puławski de bal onder controle te krijgen. Ostas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Rołka bereikt de bal nog maar net als eerste. Grodzki is nu in balbezit. Grodzki passt de bal zonder na te denken. Blaszak is nu in balbezit. Blaszak geeft de bal voor. Ostas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Jarzębski probeert naar een medespeler te passen. Wojdyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdyga met een sublieme pass. Knioła is nu in balbezit. Knioła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orange Pruszków 73%, TOYOT F.C. 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orange Pruszków - TOYOT F.C. 0:0

73e minuut.
Osajda rent richting de bal. Jarzębski is nu in balbezit. Osajda verovert de bal door een tackle van achteren. Osajda haalt uit met een fantastische trap. Koczko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Popielarz met de inworp. Grodzki is nu in balbezit. Grodzki met een sublieme pass. Klungelig pakt Knioła de bal. Knioła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orange Pruszków - TOYOT F.C. 0:1

82e minuut.
Ślęziak rent richting de bal. Knioła is nu in balbezit. Ślęziak begaat een overtreding. Ślęziak krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Wojdyga passt de bal zonder na te denken. Knioła is nu in balbezit. Grędkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioła onderschept slim de pass. Knioła schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orange Pruszków 59%, TOYOT F.C. 41%.
Orange Pruszków - TOYOT F.C. 0:1