Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Orlęta Kąsające Pilniki
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 13.8
slecht Schieten hopeloos
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Bazelewski met een snelle inworp. Bortoń is nu in balbezit. Bortoń speelt de bal door. Kwasibrocki rent richting de bal. Kwasibrocki draait met de bal, schiet en ... Mrowiński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Orlęta - Kąsające Pilniki 0:1

16e minuut.
Karwat rent richting de bal. Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros probeert naar een medespeler te passen. Karolkiewicz rent richting de bal. Karolkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Orlęta - Kąsające Pilniki 1:1

21e minuut.
Bazelewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karwat rent richting de bal. Boros begaat een overtreding. Boros krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Bortoń probeert naar een medespeler te passen. Karwat rent richting de bal. Karwat speelt de bal door. Kwasibrocki rent richting de bal. Kwasibrocki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kondrot is nu in balbezit. Kondrot passt de bal zonder na te denken. Pyra rent richting de bal. Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Orlęta - Kąsające Pilniki 1:2

43e minuut.
Borycki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Werbiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boros is nu in balbezit. Boros geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Orlęta 51%, Kąsające Pilniki 49%.
KS Orlęta - Kąsające Pilniki 1:2

75e minuut.
Andryszak geeft een hoge lob. Bortoń rent richting de bal. Bortoń passt de bal zonder na te denken. Kwasibrocki rent richting de bal. Kwasibrocki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Puda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pyra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bortoń rent richting de bal. Bortoń haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kwasibrocki is nu in balbezit. Kwasibrocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Orlęta - Kąsające Pilniki 1:3

89e minuut.
Bortoń rent richting de bal. Bortoń geeft de bal voor. Werbiński kopt de bal weg. Kwasibrocki rent richting de bal. Kwasibrocki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bazelewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Parysz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Orlęta 48%, Kąsające Pilniki 52%.
KS Orlęta - Kąsające Pilniki 1:3