Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stepujące Koneksje Słynne Orły
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.9
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Korff bereikt de bal nog maar net als eerste. Dytłow rent richting de bal. Luźny onderschept slim de pass. Korff rent richting de bal. Korff draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

7e minuut.
Gajosiński onderschept slim de pass. Gajosiński geeft een hoge lob. Gajdzis kan de bal niet met de borst controleren. Faron bereikt de bal nog maar net als eerste. Faron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stepujące Koneksje - Słynne Orły 1:0

14e minuut.
Ryszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczek rent richting de bal. Ryszka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ryszka krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Tur geeft een lange en hoge pass. Dytłow heeft problemen om de bal te vangen. Korff rent richting de bal. Korff draait met de bal, schiet en ... Dytłow probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Fiutowski geeft een hoge lob. Inworp. Zyntek met een snelle inworp. Ryszka is nu in balbezit. Ryszka geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stepujące Koneksje 49%, Słynne Orły 51%.
Stepujące Koneksje - Słynne Orły 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stepujące Koneksje 52%, Słynne Orły 48%.
Stepujące Koneksje - Słynne Orły 1:0