Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Koemi FC Tylko Sukces Banda
mine Tactiek Seba
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 42.6
goed Schieten solide
redelijk Passen goed
matig Verdedigen redelijk


17e minuut.
Nəcəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal verovert de bal door een tackle van achteren. Vidal geeft een lange en hoge pass. Stupia rent richting de bal. Stupia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Koemi - FC Tylko Sukces Banda 1:0

19e minuut.
Suttie heeft problemen om de bal te vangen. Suttie passt de bal zonder na te denken. Piriyev probeert naar een medespeler te passen. Pacaud is nu in balbezit. Pacaud schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Nəcəfov speelt de bal door. Kaci Said rent richting de bal. Piriyev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaci Said raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kościuszko neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Lastra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kaci Said bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaci Said haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WKS Koemi - FC Tylko Sukces Banda 1:1

39e minuut.
Samotny passt de bal in één keer door. Fino speelt de bal door. Nəcəfov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kaci Said de bal. Kaci Said draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lastra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Borazan geeft de bal voor. Odrwąż controleert de bal met de borst. Suttie rent richting de bal. Kaci Said is nu in balbezit. Kaci Said schiet op doel. Lastra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Fino de bal. Suttie is nu in balbezit. Suttie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Koemi - FC Tylko Sukces Banda 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Koemi 59%, FC Tylko Sukces Banda 41%.
WKS Koemi - FC Tylko Sukces Banda 1:2

51e minuut.
Vidal passt de bal in één keer door. Máriássy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pacaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacaud draait met de bal, schiet en ... Znaczko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WKS Koemi - FC Tylko Sukces Banda 2:2

59e minuut.
Wojewoda passt de bal in één keer door. Amsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsel passt de bal zonder na te denken. Kaci Said bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaci Said schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kościuszko verovert de bal door een tackle van achteren. Kościuszko geeft een hoge lob. Piriyev is nu in balbezit. Kaci Said onderschept slim de pass. Kaci Said haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Stupia bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsel verovert de bal door een tackle van achteren. Amsel passt de bal zonder na te denken. Kaci Said bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaci Said haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Măntăluţă geeft een lange en hoge pass. Nəcəfov probeert de bal met de borst te controleren. Nəcəfov passt de bal zonder na te denken. Kaci Said rent richting de bal. Kaci Said draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaworucki komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kościuszko passt de bal met de wreef. Suttie speelt de bal door. Kaci Said is nu in balbezit. Kaci Said schiet op doel. Lastra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Koemi - FC Tylko Sukces Banda 2:3

75e minuut.
Samotny onderschept slim de pass. Samotny geeft een lange en hoge pass. Pacaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacaud draait met de bal, schiet en ... Znaczko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WKS Koemi - FC Tylko Sukces Banda 3:3

86e minuut.
Stupia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hershkovitz speelt de bal door. Kaci Said is nu in balbezit. Kaci Said draait met de bal, schiet en ... Lastra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Koemi - FC Tylko Sukces Banda 3:4

87e minuut.
Pacaud met een sublieme pass. Daar is Wołodyjowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaci Said bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaci Said draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Nəcəfov speelt de bal door. Suttie bereikt de bal nog maar net als eerste. Suttie passt de bal met de wreef. Kaci Said rent richting de bal. Kaci Said schiet op doel. Lastra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Koemi 53%, FC Tylko Sukces Banda 47%.
WKS Koemi - FC Tylko Sukces Banda 3:4