Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TOYOT F.C. KS Lotnik 1997 Poznań
Normal Tactiek 442
37% Balbezit 63%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 43.3
average Schieten outstanding
poor Passen average
poor Verdedigen good


2e minuut.
Díaz Galán is nu in balbezit. Azadov speelt de bal door. Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros draait met de bal, schiet en ... Uciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TOYOT F.C. - KS Lotnik 1997 Poznań 0:1

5e minuut.
Díaz Galán onderschept slim de pass. Díaz Galán passt de bal zonder na te denken. Macho speelt de bal door. Boros heeft problemen om de bal te vangen. Boros schiet op doel. Uciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TOYOT F.C. - KS Lotnik 1997 Poznań 0:2

12e minuut.
Kapera kopt de bal weg. Michałowski is nu in balbezit. Michałowski passt de bal zonder na te denken. Ángel rent richting de bal. Ángel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TOYOT F.C. - KS Lotnik 1997 Poznań 0:3

17e minuut.
Boros heeft problemen om de bal te vangen. Macho is nu in balbezit. Macho geeft de bal voor. Ángel is nu in balbezit. Ángel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TOYOT F.C. - KS Lotnik 1997 Poznań 0:4

20e minuut.
Mena kopt de bal weg. Rołka is nu in balbezit. Ángel onderschept slim de pass. Ángel geeft een hoge lob. Boros krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TOYOT F.C. - KS Lotnik 1997 Poznań 0:5

23e minuut.
Boros passt de bal met de wreef. Macho bereikt de bal nog maar net als eerste. Macho passt de bal in één keer door. Ángel rent richting de bal. Ángel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Grodzki probeert naar een medespeler te passen. Azadov is nu in balbezit. Azadov geeft de bal voor. Ángel is nu in balbezit. Ángel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Michałowski kopt de bal weg. Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ángel passt de bal met de wreef. Daar is Boros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boros haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ángel is nu in balbezit. Ángel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TOYOT F.C. - KS Lotnik 1997 Poznań 0:6

35e minuut.
Jarzębski is nu in balbezit. Azadov speelt de bal door. Macho met een sublieme pass. Daar is Boros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Macho speelt de bal door. Azadov rent richting de bal. Azadov passt de bal in één keer door. Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Kapera onderschept slim de pass. Kapera geeft de bal voor. Knioła kopt de bal weg. Michałowski is nu in balbezit. Michałowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Azadov speelt de bal door. Boros heeft problemen om de bal te vangen. Boros passt de bal met de wreef. Ángel is nu in balbezit. Ángel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TOYOT F.C. - KS Lotnik 1997 Poznań 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOYOT F.C. 78%, KS Lotnik 1997 Poznań 22%.
TOYOT F.C. - KS Lotnik 1997 Poznań 0:7

48e minuut.
Azadov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ángel de bal. Ángel passt de bal in één keer door. Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TOYOT F.C. - KS Lotnik 1997 Poznań 0:8

52e minuut.
Kapera geeft de bal voor. Inworp. Michałowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ángel geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TOYOT F.C. - KS Lotnik 1997 Poznań 0:9

57e minuut.
Azadov probeert naar een medespeler te passen. Michałowski met een sublieme pass. Ángel rent richting de bal. Ángel haalt uit met een fantastische trap. Uciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TOYOT F.C. - KS Lotnik 1997 Poznań 0:10

59e minuut.
Daar is Grodzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michałowski speelt de bal door. Rołka probeert de bal aan de voet te houden. Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ángel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Mena met een snelle inworp. Michałowski geeft een lange en hoge pass. Boros maakt een snoekduik en kopt de bal. Uciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TOYOT F.C. - KS Lotnik 1997 Poznań 0:11

61e minuut.
Kapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapera geeft een hoge lob. Michałowski probeert de bal aan de voet te houden. Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ángel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TOYOT F.C. - KS Lotnik 1997 Poznań 0:12

63e minuut.
Díaz Galán passt de bal in één keer door. Azadov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ángel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boros is nu in balbezit. Boros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TOYOT F.C. - KS Lotnik 1997 Poznań 0:13

66e minuut.
Azadov is nu in balbezit. Azadov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Boros de bal. Boros haalt uit met een fantastische trap. Uciński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TOYOT F.C. - KS Lotnik 1997 Poznań 0:14

67e minuut.
Michałowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michałowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Boros de bal. Ángel is nu in balbezit. Ángel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Michałowski kopt de bal weg. Ángel rent richting de bal. Ángel passt de bal zonder na te denken. Boros rent richting de bal. Boros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TOYOT F.C. - KS Lotnik 1997 Poznań 0:15

70e minuut.
Macho is nu in balbezit. Rołka verovert de bal door een tackle van achteren. Ángel onderschept slim de pass. Ángel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TOYOT F.C. - KS Lotnik 1997 Poznań 0:16

71e minuut.
Knioła met een sublieme pass. Klungelig pakt Jarzębski de bal. Boros is nu in balbezit. Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ángel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TOYOT F.C. - KS Lotnik 1997 Poznań 0:17

77e minuut.
Ángel rent richting de bal. Ángel passt de bal zonder na te denken. Boros is nu in balbezit. Boros schiet op doel. Uciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TOYOT F.C. - KS Lotnik 1997 Poznań 0:18

82e minuut.
Jarzębski controleert de bal met de borst. Macho rent richting de bal. Macho passt de bal in één keer door. Boros is nu in balbezit. Boros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Michałowski onderschept slim de pass. Michałowski geeft de bal voor. Daar is Kuzynków, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOYOT F.C. 75%, KS Lotnik 1997 Poznań 25%.
TOYOT F.C. - KS Lotnik 1997 Poznań 0:18