Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Leszczyna TestDEV
442 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 17.6
very good Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Marchewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Siadek begaat een overtreding. Marchewka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trybalski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cudowski springt en kopt de bal. Santanilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Utku heeft problemen om de bal te vangen. Utku met een sublieme pass. Pápay geeft de bal voor. Ostrobramski rent richting de bal. Ostrobramski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Bunić met een sublieme pass. Pápay probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ostrobramski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostrobramski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Leszczyna - TestDEV 1:0

16e minuut.
Solano rent richting de bal. Solano passt de bal met de wreef. Ostrobramski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrobramski haalt uit met een fantastische trap. Najder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pápay passt de bal in één keer door. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano passt de bal zonder na te denken. Ostrobramski is nu in balbezit. Ostrobramski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

19e minuut.
Solano met een sublieme pass. Trybalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybalski met een sublieme pass. Cudowski rent richting de bal. Cudowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Utku geeft een lange en hoge pass. Rępał kopt de bal weg. Trybalski probeert de bal aan de voet te houden. Ostrobramski rent richting de bal. Ostrobramski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pápay raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

27e minuut.
Boruciak passt de bal met de wreef. Rępał met een sublieme pass. Stono rent richting de bal. Ostrobramski verovert de bal door een tackle van achteren. Ostrobramski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Leszczyna 35%, TestDEV 65%.
Victoria Leszczyna - TestDEV 1:0

50e minuut.
Daar is Utku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Utku passt de bal met de wreef. Ólafsson geeft een lange en hoge pass. Ostrobramski rent richting de bal. Ostrobramski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał geeft een lange en hoge pass. Szatański kopt de bal weg. Cudowski rent richting de bal. Cudowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Santanilla met een harde bal richting middenveld. Solano kopt de bal weg. Stono heeft problemen om de bal te vangen. Ostrobramski rent richting de bal. Ostrobramski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Leszczyna - TestDEV 2:0

58e minuut.
Szatański probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cudowski de bal. Ostrobramski rent richting de bal. Ostrobramski haalt uit met een fantastische trap. Najder bokst de bal weg.

61e minuut.
Daar is Ostrobramski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solano rent richting de bal. Solano probeert naar een medespeler te passen. Ostrobramski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrobramski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mączyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mączyński krijgt een gele kaart. Solano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Solano legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Najder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Utku onderschept slim de pass. Boruciak is nu in balbezit. Utku verovert de bal door een tackle van achteren. Utku geeft een lange en hoge pass. Ostrobramski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Leszczyna 40%, TestDEV 60%.
Victoria Leszczyna - TestDEV 2:0