Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Tadzikowo Orlęta Chełmo
442 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 20.5
uitstekend Schieten matig
solide Passen slecht
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Sawa probeert naar een medespeler te passen. Enginer rent richting de bal. Enginer probeert naar een medespeler te passen. Mularczyk is nu in balbezit. Mularczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Mulţescu probeert naar een medespeler te passen. Sangroniz probeert de bal met de borst te controleren. Sangroniz passt de bal in één keer door. Levy is nu in balbezit. Levy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - Orlęta Chełmo 1:0

8e minuut.
Łątka rent richting de bal. Matilla onderschept slim de pass. Matilla probeert naar een medespeler te passen. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - Orlęta Chełmo 2:0

10e minuut.
Enginer rent richting de bal. Enginer passt de bal met de wreef. Mularczyk is nu in balbezit. Mularczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - Orlęta Chełmo 3:0

11e minuut.
Mularczyk passt de bal in één keer door. Levy rent richting de bal. Levy passt de bal zonder na te denken. Mularczyk rent richting de bal. Mularczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Levy rent richting de bal. Levy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - Orlęta Chełmo 4:0

16e minuut.
Sawa onderschept slim de pass. Sawa met een sublieme pass. Levy rent richting de bal. Levy haalt uit met een fantastische trap. Pańczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - Orlęta Chełmo 5:0

18e minuut.
Kosiński rent richting de bal. Sawa rent richting de bal. Sawa probeert naar een medespeler te passen. Enginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Enginer geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Sawa kopt de bal weg. Levy heeft problemen om de bal te vangen. Levy passt de bal met de wreef. Daar is Mularczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mularczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - Orlęta Chełmo 6:0

24e minuut.
Łęgowski speelt de bal door. Pańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Mularczyk rent richting de bal. Mularczyk draait met de bal, schiet en ... Pańczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - Orlęta Chełmo 7:0

27e minuut.
Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy met een sublieme pass. Mularczyk rent richting de bal. Levy is nu in balbezit. Levy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mularczyk rent richting de bal. Mularczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - Orlęta Chełmo 8:0

29e minuut.
Daar is Kosiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mularczyk rent richting de bal. Levy rent richting de bal. Levy schiet op doel. Uszaty probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - Orlęta Chełmo 9:0

37e minuut.
Matilla kopt de bal weg. Sawa rent richting de bal. Sawa met een sublieme pass. Enginer geeft de bal voor. Pańczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sawa met een sublieme pass. Enginer rent richting de bal. Enginer speelt de bal door. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - Orlęta Chełmo 10:0

44e minuut.
Enginer heeft problemen om de bal te vangen. Enginer met een sublieme pass. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - Orlęta Chełmo 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tadzikowo 16%, Orlęta Chełmo 84%.
KS Tadzikowo - Orlęta Chełmo 11:0

48e minuut.
Kosiński is nu in balbezit. Sawa onderschept slim de pass. Sawa speelt de bal door. Klungelig pakt Mularczyk de bal. Mularczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - Orlęta Chełmo 12:0

50e minuut.
Rozhukaniec rent richting de bal. Levy verovert de bal door een tackle van achteren. Levy met een sublieme pass. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy schiet op doel. Pańczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - Orlęta Chełmo 13:0

53e minuut.
Matilla verovert de bal door een tackle van achteren. Matilla passt de bal in één keer door. Daar is Kosiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mularczyk is nu in balbezit. Mularczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mularczyk is nu in balbezit. Mularczyk haalt uit met een fantastische trap. Pańczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - Orlęta Chełmo 14:0

55e minuut.
Kosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangroniz onderschept slim de pass. Sangroniz met een sublieme pass. Mularczyk heeft problemen om de bal te vangen. Mularczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - Orlęta Chełmo 15:0

57e minuut.
Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa is nu in balbezit. Sawa passt de bal met de wreef. Mularczyk is nu in balbezit. Mularczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - Orlęta Chełmo 16:0

58e minuut.
Łątka probeert naar een medespeler te passen. Rozhukaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy rent richting de bal. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Uszaty rent richting de bal. Mularczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Mularczyk haalt uit met een fantastische trap. Pańczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Levy probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - Orlęta Chełmo 17:0

62e minuut.
Bozděch passt de bal met de wreef. Inworp. Oszczep met de inworp. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - Orlęta Chełmo 18:0

69e minuut.
Sangroniz probeert naar een medespeler te passen. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk geeft een lange en hoge pass. Levy is nu in balbezit. Levy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - Orlęta Chełmo 19:0

70e minuut.
Alcázar komt het veld opgelopen. Susarla komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Rozhukaniec probeert de bal met de borst te controleren. Matilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Matilla met een sublieme pass. Mularczyk is nu in balbezit. Mularczyk schiet op doel. Pańczyk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - Orlęta Chełmo 20:0

82e minuut.
Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk speelt de bal door. Levy rent richting de bal. Levy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - Orlęta Chełmo 21:0

83e minuut.
Levy passt de bal met de wreef. Sangroniz heeft problemen om de bal te vangen. Sangroniz passt de bal met de wreef. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - Orlęta Chełmo 22:0

84e minuut.
Łątka is nu in balbezit. Mularczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Mularczyk speelt de bal door. Levy is nu in balbezit. Levy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - Orlęta Chełmo 23:0

89e minuut.
Alcázar met een snelle inworp. Sawa rent richting de bal. Sawa met een sublieme pass. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - Orlęta Chełmo 24:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tadzikowo 19%, Orlęta Chełmo 81%.
KS Tadzikowo - Orlęta Chełmo 24:0