Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 20:02
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0132
  • Stadion: Pancerni Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3050
Pancerni KKS Magenta
Defend Tactiek magenta02
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 44.9
matig Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
goed Verdedigen matig


8e minuut.
Prusinowski heeft problemen om de bal te vangen. Baniak speelt de bal door. Gościnika bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusinowski verovert de bal door een tackle van achteren. Prusinowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Święcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Święcki geeft een hoge lob. Matouš is nu in balbezit. Święcki onderschept slim de pass. Święcki geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Kostka met een sublieme pass. Hoàng Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałkowski onderschept slim de pass. Kałkowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

19e minuut.
Janczylik is nu in balbezit. Janczylik geeft een lange en hoge pass. Bugaj kopt de bal weg. Kałkowski heeft problemen om de bal te vangen. Kałkowski draait met de bal, schiet en ... Wieczerek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pancerni - KKS Magenta 0:1

25e minuut.
Baniak rent richting de bal. Baniak geeft een lange en hoge pass. Ciepierski kopt de bal weg. Ciepierski rent richting de bal. Ciepierski geeft de bal voor. Wieczerek bokst de bal weg. Bugaj is nu in balbezit. Bugaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pancerni - KKS Magenta 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pancerni 64%, KKS Magenta 36%.
Pancerni - KKS Magenta 0:2

50e minuut.
Guerrero Fernández is nu in balbezit. Czaplewski rent richting de bal. Guerrero Fernández maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Guerrero Fernández moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Guerrero Fernández schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

65e minuut.
Matouš geeft de bal voor. Daar is Kostka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostka met een sublieme pass. Bugaj is nu in balbezit. Bugaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pancerni - KKS Magenta 0:3

76e minuut.
Prusinowski passt de bal zonder na te denken. Kossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossowski passt de bal zonder na te denken. Bugaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugaj draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

79e minuut.
Gerolimi speelt de bal door. Gościnika geeft een lange en hoge pass. Mięciel rent richting de bal. Mięciel draait met de bal, schiet en ... Poniedziałek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

87e minuut.
Mięciel kopt de bal weg. Ciepierski is nu in balbezit. Gościnika probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bugaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pancerni 59%, KKS Magenta 41%.
Pancerni - KKS Magenta 0:3