Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 20:03
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0132
  • Stadion: FC LODZ Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2853
Zryw Kierpce Fc Komis
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Apostel is nu in balbezit. Kistowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bochenek met een sublieme pass. Sosin is nu in balbezit. Sosin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zryw Kierpce - Fc Komis 1:0

38e minuut.
Kistowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wolf is nu in balbezit. Wolf passt de bal zonder na te denken. Sosin rent richting de bal. Sosin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zryw Kierpce 39%, Fc Komis 61%.
Zryw Kierpce - Fc Komis 1:0

54e minuut.
Sawko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łeptuch is nu in balbezit. Łeptuch geeft een lange en hoge pass. Apostel bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Robak trapt de bal weg van het doel. Ochocki is nu in balbezit. Ochocki probeert naar een medespeler te passen. Sosin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Małaszuk is nu in balbezit. Małaszuk passt de bal zonder na te denken. Apostel is nu in balbezit. Celin rent richting de bal. Celin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Stęplowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ochocki met een snelle inworp. Wolf heeft problemen om de bal te vangen. Wolf geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Łeptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochenek verovert de bal door een tackle van achteren. Bochenek met een sublieme pass. Sosin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zryw Kierpce 42%, Fc Komis 58%.
Zryw Kierpce - Fc Komis 1:0