Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Magenta Orlęta Chełmo
magenta02 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 20.2
solide Schieten matig
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


11e minuut.
Waśków rent richting de bal. Kostka onderschept slim de pass. Kostka passt de bal in één keer door. Kałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bugaj is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kosiński. Bugaj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ciepierski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Pańczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Magenta - Orlęta Chełmo 1:0

26e minuut.
Hoksa controleert de bal met de borst. Kałkowski onderschept slim de pass. Kałkowski met een sublieme pass. Bugaj is nu in balbezit. Bugaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kowalczykiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łątka is nu in balbezit. Łątka geeft de bal voor. Waśków bereikt de bal nog maar net als eerste. Waśków draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kosiński rent richting de bal. Ciepierski onderschept slim de pass. Ciepierski passt de bal zonder na te denken. Bugaj is nu in balbezit. Bugaj schiet op doel. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Kossowski is nu in balbezit. Kossowski geeft de bal voor. Łęgowski heeft problemen om de bal te vangen. Prusinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusinowski draait met de bal, schiet en ... Pańczyk bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kossowski neemt de hoekschop. Kałkowski controleert de bal met de borst. Święcki is nu in balbezit. Święcki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bugaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugaj probeert naar een medespeler te passen. Prusinowski rent richting de bal. Prusinowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Łęgowski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kostka geeft de bal voor. Ciepierski kopt de bal weg. Klungelig pakt Hoksa de bal. Kałkowski rent richting de bal. Kałkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Magenta - Orlęta Chełmo 2:0

42e minuut.
Święcki met een sublieme pass. Bugaj is nu in balbezit. Łęgowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusinowski onderschept slim de pass. Prusinowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Magenta - Orlęta Chełmo 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Magenta 36%, Orlęta Chełmo 64%.
KKS Magenta - Orlęta Chełmo 3:0

52e minuut.
Kosiński is nu in balbezit. Prusinowski onderschept slim de pass. Prusinowski probeert naar een medespeler te passen. Bugaj is nu in balbezit. Bugaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Magenta - Orlęta Chełmo 4:0

55e minuut.
Ciepierski met een sublieme pass. Klungelig pakt Bugaj de bal. Bugaj met een sublieme pass. Prusinowski rent richting de bal. Prusinowski schiet op doel. Pańczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bugaj heeft problemen om de bal te vangen. Bugaj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Magenta - Orlęta Chełmo 5:0

59e minuut.
Janczylik passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Szebert de bal onder controle te krijgen. Kossowski speelt de bal door. Bugaj heeft problemen om de bal te vangen. Bugaj geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Klungelig pakt Bugaj de bal. Bugaj passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Prusinowski de bal. Prusinowski schiet op doel. Pańczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Magenta - Orlęta Chełmo 6:0

65e minuut.
Prusinowski is nu in balbezit. Prusinowski passt de bal met de wreef. Kossowski speelt de bal door. Bugaj is nu in balbezit. Bugaj haalt uit met een fantastische trap. Pańczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Pańczyk trapt de bal weg van het doel. Domuś kopt de bal weg. Hoksa probeert de bal met de borst te controleren. Kałkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kałkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Prusinowski is nu in balbezit. Prusinowski met een sublieme pass. Oszczep rent richting de bal. Bugaj onderschept slim de pass. Bugaj schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Prusinowski speelt de bal door. Łęgowski speelt de bal door. Bugaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugaj draait met de bal, schiet en ... Łęgowski probeert de bal aan de voet te houden. Pańczyk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Magenta - Orlęta Chełmo 7:0

80e minuut.
Kałkowski passt de bal met de wreef. Bugaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugaj met een sublieme pass. Prusinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusinowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Święcki geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Uszaty de bal onder controle te krijgen. Bugaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugaj haalt uit met een fantastische trap. Pańczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Prusinowski rent richting de bal. Prusinowski geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Bugaj rent richting de bal. Bugaj haalt uit met een fantastische trap. Pańczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Łęgowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Hoksa rent richting de bal. Święcki verovert de bal door een tackle van achteren. Święcki geeft de bal voor. Prusinowski rent richting de bal. Prusinowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Magenta - Orlęta Chełmo 8:0

89e minuut.
Rozhukaniec met een sublieme pass. Daar is Łątka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugaj verovert de bal door een tackle van achteren. Bugaj schiet op doel. Pańczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Magenta - Orlęta Chełmo 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Magenta 23%, Orlęta Chełmo 77%.
KKS Magenta - Orlęta Chełmo 9:0