Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pancerni KS Tadzikowo
Defend Tactiek 442
39% Balbezit 61%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 52.5
average Schieten excellent
weak Passen solid
adequate Verdedigen solid


5e minuut.
Matouš geeft een hoge lob. Žalnierius rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bozděch. Žalnierius wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gerolimi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mięciel is nu in balbezit. Mięciel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

12e minuut.
Enginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Enginer probeert naar een medespeler te passen. Levy rent richting de bal. Levy geeft de bal voor. Mularczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Matilla is nu in balbezit. Matilla probeert naar een medespeler te passen. Enginer speelt de bal door. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy haalt uit met een fantastische trap. Wieczerek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pancerni - KS Tadzikowo 0:1

17e minuut.
Sangroniz met een sublieme pass. Mularczyk is nu in balbezit. Sawa rent richting de bal. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Sawa probeert de bal met de borst te controleren. Matilla probeert naar een medespeler te passen. Enginer is nu in balbezit. Enginer geeft een lange en hoge pass. Mularczyk krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wieczerek bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Mularczyk controleert de bal met de borst. Wieczerek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Mularczyk onderschept slim de pass. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa passt de bal zonder na te denken. Levy probeert de bal met de borst te controleren. Levy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sangroniz onderschept slim de pass. Baniak is nu in balbezit. Baniak geeft de bal voor. Sangroniz geeft de bal voor. Levy springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nawrocki met een snelle inworp. Enginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerolimi onderschept slim de pass. Gerolimi geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Žalnierius springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pancerni - KS Tadzikowo 1:1

45e minuut.
Sangroniz rent richting de bal. Sangroniz speelt de bal door. Matouš is nu in balbezit. Levy verovert de bal door een tackle van achteren. Levy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pancerni 65%, KS Tadzikowo 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pancerni - KS Tadzikowo 1:1

51e minuut.
Guillon geeft een hoge lob. Mularczyk kopt de bal weg. Sangroniz kan de bal niet met de borst controleren. Sangroniz geeft een hoge lob. Levy springt en kopt de bal. Wieczerek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Wieczerek trapt de bal weg. Sawa kopt de bal weg. Levy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mularczyk is nu in balbezit. Mularczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Susarla komt het veld opgelopen. Alcázar komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Sangroniz rent richting de bal. Sangroniz passt de bal met de wreef. Daar is Nawrocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levy is nu in balbezit. Levy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pancerni - KS Tadzikowo 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pancerni 71%, KS Tadzikowo 29%.
Pancerni - KS Tadzikowo 1:2