Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piorun Lubsza ARMITO
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
5 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 22.5
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Łukasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęzak verovert de bal door een tackle van achteren. Ślęzak met een sublieme pass. Frączczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączczak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Łukasiewicz is nu in balbezit. Ślęzak begaat een overtreding. Łukasiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Łukasiewicz met een snel genomen vrije trap. Lisek kopt de bal weg. Leśnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Tutkowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niepokój is nu in balbezit. Niepokój geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Piorun Lubsza - ARMITO 1:0

15e minuut.
Gwadera probeert naar een medespeler te passen. Mikołajczyk is nu in balbezit. Frączczak maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Frączczak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Frączczak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

24e minuut.
Niepokój is nu in balbezit. Niepokój passt de bal in één keer door. Mikołajczyk is nu in balbezit. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Piorun Lubsza - ARMITO 1:1

32e minuut.
Bronner geeft de bal voor. Mikołajczyk kan de bal niet met de borst controleren. Kuryło rent richting de bal. Mikołajczyk onderschept slim de pass. Mikołajczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Mikołajczyk rent richting de bal. Lisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera verovert de bal door een tackle van achteren. Gwadera haalt uit met een fantastische trap. Leśnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piorun Lubsza - ARMITO 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piorun Lubsza 69%, ARMITO 31%.
Piorun Lubsza - ARMITO 1:2

47e minuut.
Kendzia verovert de bal door een tackle van achteren. Kendzia passt de bal in één keer door. Kuryło rent richting de bal. Gwadera verovert de bal door een tackle van achteren. Gwadera haalt uit met een fantastische trap. Leśnik bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jęsiak zal de hoekschop nemen. Łukasiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Tutkowski probeert naar een medespeler te passen. Gwadera rent richting de bal. Kuryło is nu in balbezit. Gwadera verovert de bal door een tackle van achteren. Gwadera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piorun Lubsza - ARMITO 1:3

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jęsiak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kuryło controleert de bal met de borst. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piorun Lubsza - ARMITO 1:4

65e minuut.
Niepokój probeert naar een medespeler te passen. Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera onderschept slim de pass. Gwadera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Piorun Lubsza - ARMITO 1:5

71e minuut.
Skibniewski geeft de bal voor. Inworp. Jęsiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mikołajczyk kan de bal niet met de borst controleren. Mikołajczyk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Smalec met een sublieme pass. Niepokój bereikt de bal nog maar net als eerste. Kendzia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kendzia is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piorun Lubsza 73%, ARMITO 27%.
Piorun Lubsza - ARMITO 1:5