Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wiara Lecha Czernex Company
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten slecht
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Pankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk passt de bal in één keer door. Misiurek is nu in balbezit. Misiurek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Koziara de bal. Litkowski is nu in balbezit. Koziara begaat een overtreding. Koziara krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Kwieciński is nu in balbezit. Płonka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kwieciński raakt geblesseerd tijdens het duel. Klon kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Wawrzkowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiara Lecha - Czernex Company 1:0

33e minuut.
Pankiewicz met een sublieme pass. Sawczuk rent richting de bal. Sawczuk passt de bal met de wreef. Igloński rent richting de bal. Igloński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sobieszczak trapt de bal weg van het doel. Pankiewicz kopt de bal weg. Igloński rent richting de bal. Igloński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sosnowiec de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wiara Lecha - Czernex Company 1:1

42e minuut.
Świerniak is nu in balbezit. Misiurek verovert de bal door een tackle van achteren. Misiurek passt de bal zonder na te denken. Igloński is nu in balbezit. Igloński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiara Lecha 65%, Czernex Company 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wiara Lecha - Czernex Company 1:1

73e minuut.
Kutryb geeft een lange en hoge pass. Sobieszczak met een sublieme pass. Klon speelt de bal door. Cetner rent richting de bal. Cetner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiara Lecha - Czernex Company 2:1

84e minuut.
Kutryb met een snelle inworp. Misiurek geeft een lange en hoge pass. Sodalski kopt de bal weg. Pankiewicz is nu in balbezit. Pankiewicz schiet op doel. Sobieszczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Koziara onderschept slim de pass. Koziara met een sublieme pass. Misiurek speelt de bal door. Igloński rent richting de bal. Igloński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wiara Lecha - Czernex Company 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiara Lecha 45%, Czernex Company 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wiara Lecha - Czernex Company 2:2