Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Tadzikowo KKS Magenta
442 Tactiek magenta02
56% Balbezit 44%
51% Spel op eigen helft 49%
18 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 45.3
uitstekend Schieten solide
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


13e minuut.
Enginer met een sublieme pass. Mularczyk heeft problemen om de bal te vangen. Mularczyk passt de bal zonder na te denken. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy haalt uit met een fantastische trap. Poniedziałek bokst de bal weg.

20e minuut.
Domuś geeft een hoge lob. Mulţescu rent richting de bal. Bugaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bugaj krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Kossowski passt de bal zonder na te denken. Bugaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Matilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bugaj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ciepierski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mulţescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa passt de bal zonder na te denken. Mularczyk is nu in balbezit. Mularczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kostka heeft problemen om de bal te vangen. Kostka met een sublieme pass. Matilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugaj verovert de bal door een tackle van achteren. Bugaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ciepierski is nu in balbezit. Sawa verovert de bal door een tackle van achteren. Sawa speelt de bal door. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - KKS Magenta 1:0

33e minuut.
Sawa passt de bal zonder na te denken. Matilla heeft problemen om de bal te vangen. Matilla passt de bal in één keer door. Levy is nu in balbezit. Levy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Kossowski speelt de bal door. Święcki met een sublieme pass. Prusinowski rent richting de bal. Prusinowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Tadzikowo - KKS Magenta 1:1

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sangroniz met de inworp. Święcki rent richting de bal. Mularczyk onderschept slim de pass. Mularczyk geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Enginer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Matilla de bal. Matilla passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kałkowski de bal. Kałkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tadzikowo 50%, KKS Magenta 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Tadzikowo - KKS Magenta 1:1

50e minuut.
Mulţescu rent richting de bal. Mulţescu geeft een lange en hoge pass. Levy is nu in balbezit. Levy haalt uit met een fantastische trap. Poniedziałek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - KKS Magenta 2:1

51e minuut.
Sangroniz met een sublieme pass. Mulţescu speelt de bal door. Daar is Mularczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sangroniz geeft een hoge lob. Levy krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Sawa verovert de bal door een tackle van achteren. Sawa probeert naar een medespeler te passen. Sangroniz rent richting de bal. Sangroniz geeft een lange en hoge pass. Levy krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Kałkowski rent richting de bal. Kałkowski met een sublieme pass. Matilla onderschept slim de pass. Prusinowski rent richting de bal. Prusinowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Brügger passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Prusinowski de bal onder controle te krijgen. Ciepierski speelt de bal door. Kałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sawa met een sublieme pass. Święcki speelt de bal door. Guillon rent richting de bal. Bugaj verovert de bal door een tackle van achteren. Bugaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Prusinowski is nu in balbezit. Prusinowski schiet op doel. Zeyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Mulţescu geeft een lange en hoge pass. Domuś rent richting de bal. Levy onderschept slim de pass. Levy draait met de bal, schiet en ... Poniedziałek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - KKS Magenta 3:1

74e minuut.
Alcázar komt het veld opgelopen. Susarla komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Levy rent richting de bal. Sawa rent richting de bal. Sawa probeert naar een medespeler te passen. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Enginer passt de bal zonder na te denken. Levy heeft problemen om de bal te vangen. Janczylik is nu in balbezit. Levy verovert de bal door een tackle van achteren. Levy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ciepierski probeert naar een medespeler te passen. Kossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossowski passt de bal zonder na te denken. Bugaj rent richting de bal. Bugaj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Kossowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Prusinowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prusinowski passt de bal met de wreef. Bugaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugaj draait met de bal, schiet en ... Zeyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Alcázar geeft een hoge lob. Levy is nu in balbezit. Janczylik is nu in balbezit. Levy verovert de bal door een tackle van achteren. Levy schiet op doel. Poniedziałek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tadzikowo 53%, KKS Magenta 47%.
KS Tadzikowo - KKS Magenta 3:1