Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orlęta Chełmo Pancerni
Normal Tactiek Defend
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 31.9
matig Schieten goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Łątka met een sublieme pass. Klungelig pakt Rozhukaniec de bal. Łątka is nu in balbezit. Guerrero Fernández onderschept slim de pass. Guerrero Fernández haalt uit met een fantastische trap. Paal!

4e minuut.
Daar is Nawrocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mięciel is nu in balbezit. Mięciel speelt de bal door. Guerrero Fernández is nu in balbezit. Guerrero Fernández schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Gerolimi speelt de bal door. Oszczep heeft problemen om de bal te vangen. Oszczep met een sublieme pass. Rozhukaniec is nu in balbezit. Rozhukaniec schiet op doel. Wieczerek bokst de bal weg.

10e minuut.
Daar is Guerrero Fernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerrero Fernández passt de bal met de wreef. Mięciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięciel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orlęta Chełmo - Pancerni 0:1

29e minuut.
Gościnika passt de bal in één keer door. Gerolimi met een sublieme pass. Guerrero Fernández is nu in balbezit. Guerrero Fernández draait met de bal, schiet en ... Pańczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlęta Chełmo - Pancerni 0:2

31e minuut.
Gościnika geeft een lange en hoge pass. Guerrero Fernández kopt de bal weg. Daar is Uszaty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mięciel is nu in balbezit. Mięciel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Łątka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawrocki verovert de bal door een tackle van achteren. Nawrocki geeft een lange en hoge pass. Guerrero Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero Fernández haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gościnika passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kosiński de bal. Mięciel probeert naar een medespeler te passen. Guerrero Fernández is nu in balbezit. Guerrero Fernández haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlęta Chełmo - Pancerni 0:3

38e minuut.
Mięciel heeft problemen om de bal te vangen. Mięciel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guerrero Fernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerrero Fernández haalt uit met een fantastische trap. Pańczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlęta Chełmo - Pancerni 0:4

43e minuut.
Oszczep rent richting de bal. Gerolimi onderschept slim de pass. Gerolimi speelt de bal door. Guerrero Fernández is nu in balbezit. Guerrero Fernández draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orlęta Chełmo 56%, Pancerni 44%.
Orlęta Chełmo - Pancerni 0:4

52e minuut.
Guerrero Fernández rent richting de bal. Guerrero Fernández speelt de bal door. Mięciel is nu in balbezit. Mięciel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlęta Chełmo - Pancerni 0:5

54e minuut.
Guerrero Fernández rent richting de bal. Guerrero Fernández passt de bal zonder na te denken. Mięciel rent richting de bal. Mięciel schiet op doel. Pańczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlęta Chełmo - Pancerni 0:6

56e minuut.
Gościnika zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gerolimi heeft problemen om de bal te vangen. Oszczep rent richting de bal. Gerolimi onderschept slim de pass. Gerolimi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kowalczykiewicz passt de bal met de wreef. Mięciel is nu in balbezit. Mięciel passt de bal met de wreef. Daar is Guerrero Fernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerrero Fernández draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orlęta Chełmo - Pancerni 0:7

60e minuut.
Mięciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięciel passt de bal met de wreef. Guerrero Fernández rent richting de bal. Guerrero Fernández haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Oszczep is nu in balbezit. Gościnika onderschept slim de pass. Gościnika geeft de bal voor. Mięciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięciel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gerolimi verovert de bal door een tackle van achteren. Gerolimi passt de bal zonder na te denken. Guerrero Fernández rent richting de bal. Guerrero Fernández schiet op doel. Pańczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlęta Chełmo - Pancerni 0:8

75e minuut.
Szebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawrocki onderschept slim de pass. Nawrocki probeert naar een medespeler te passen. Guerrero Fernández rent richting de bal. Guerrero Fernández haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pańczyk speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gościnika met de inworp. Gerolimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerolimi geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlęta Chełmo - Pancerni 0:9

80e minuut.
Gerolimi geeft de bal voor. Szebert kopt de bal weg. Nawrocki geeft de bal voor. Mięciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięciel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Klungelig pakt Kosiński de bal. Mięciel is nu in balbezit. Mięciel passt de bal in één keer door. Guerrero Fernández rent richting de bal. Guerrero Fernández draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orlęta Chełmo - Pancerni 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orlęta Chełmo 70%, Pancerni 30%.
Orlęta Chełmo - Pancerni 0:10