Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czernex Company KS Tadzikowo
Normal Tactiek 442
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 47.3
poor Schieten excellent
weak Passen solid
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Celeban geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Enginer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Levy is nu in balbezit. Levy geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czernex Company - KS Tadzikowo 0:1

5e minuut.
Sawa passt de bal in één keer door. Sangroniz met een sublieme pass. Celeban bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy onderschept slim de pass. Levy draait met de bal, schiet en ... Wawrzkowicz bokst de bal weg. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czernex Company - KS Tadzikowo 0:2

6e minuut.
Misiurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiurek passt de bal zonder na te denken. Pankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Mularczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czernex Company - KS Tadzikowo 0:3

8e minuut.
Klungelig pakt Enginer de bal. Enginer passt de bal in één keer door. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czernex Company - KS Tadzikowo 0:4

16e minuut.
Mularczyk onderschept slim de pass. Mularczyk passt de bal in één keer door. Celeban bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy onderschept slim de pass. Levy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy schiet op doel. Wawrzkowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Czernex Company - KS Tadzikowo 0:5

21e minuut.
Mulţescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pankiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sangroniz geeft een hoge lob. Enginer kopt de bal weg. Levy rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czernex Company - KS Tadzikowo 0:6

23e minuut.
Mulţescu met de inworp. Sawa met een sublieme pass. Klungelig pakt Levy de bal. Levy draait met de bal, schiet en ... Wawrzkowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czernex Company - KS Tadzikowo 0:7

24e minuut.
Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch geeft de bal voor. Levy kopt de bal weg. Mularczyk rent richting de bal. Mularczyk schiet op doel. Wawrzkowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Sangroniz met een sublieme pass. Mulţescu heeft problemen om de bal te vangen. Sangroniz is nu in balbezit. Sangroniz geeft een lange en hoge pass. Levy controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Czernex Company - KS Tadzikowo 0:8

30e minuut.
Mularczyk speelt de bal door. Górny bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy onderschept slim de pass. Levy draait met de bal, schiet en ... Wawrzkowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czernex Company - KS Tadzikowo 0:9

31e minuut.
Igloński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Misiurek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mularczyk rent richting de bal. Mularczyk geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czernex Company - KS Tadzikowo 0:10

32e minuut.
Igloński probeert naar een medespeler te passen. Misiurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Mularczyk schiet op doel. Wawrzkowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Levy is nu in balbezit. Levy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sangroniz speelt de bal door. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch geeft de bal voor. Levy is nu in balbezit. Levy draait met de bal, schiet en ... Wawrzkowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Pankiewicz rent richting de bal. Sawa verovert de bal door een tackle van achteren. Sawa passt de bal in één keer door. Mularczyk rent richting de bal. Mularczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Levy passt de bal in één keer door. Mularczyk rent richting de bal. Życiński is nu in balbezit. Mularczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Mularczyk schiet op doel. Paal! Mularczyk rent richting de bal. Mularczyk draait met de bal, schiet en ... Wawrzkowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Matilla probeert naar een medespeler te passen. Sawa is nu in balbezit. Sawa passt de bal in één keer door. Mularczyk rent richting de bal. Mularczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czernex Company 84%, KS Tadzikowo 16%.
Czernex Company - KS Tadzikowo 0:10

48e minuut.
Pankiewicz rent richting de bal. Sawa onderschept slim de pass. Sawa passt de bal met de wreef. Mularczyk rent richting de bal. Mularczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czernex Company - KS Tadzikowo 0:11

50e minuut.
Sangroniz speelt de bal door. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy passt de bal in één keer door. Mularczyk heeft problemen om de bal te vangen. Mularczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Wawrzkowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Sangroniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangroniz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Celeban de bal. Levy rent richting de bal. Levy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Guillon passt de bal met de wreef. Sangroniz is nu in balbezit. Sangroniz passt de bal met de wreef. Mularczyk rent richting de bal. Mularczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czernex Company - KS Tadzikowo 0:12

63e minuut.
Levy rent richting de bal. Sawa rent richting de bal. Sawa passt de bal zonder na te denken. Sangroniz is nu in balbezit. Sangroniz passt de bal in één keer door. Wawrzkowicz bokst de bal weg. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czernex Company - KS Tadzikowo 0:13

65e minuut.
Enginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Enginer passt de bal met de wreef. Sawa speelt de bal door. Levy rent richting de bal. Levy geeft een lange en hoge pass. Wawrzkowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy schiet op doel. De bal raakt de paal. Życiński heeft problemen om de bal te vangen. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czernex Company - KS Tadzikowo 0:14

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Susarla komt het veld opgelopen. Alcázar komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Enginer verovert de bal door een tackle van achteren. Enginer geeft een lange en hoge pass. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czernex Company - KS Tadzikowo 0:15

71e minuut.
Enginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Górny met een sublieme pass. Koziara is nu in balbezit. Levy rent richting de bal. Levy geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sawa rent richting de bal. Levy is nu in balbezit. Sawa is nu in balbezit. Levy is nu in balbezit. Levy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Sangroniz rent richting de bal. Sangroniz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Życiński de bal. Mularczyk rent richting de bal. Mularczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Enginer speelt de bal door. Daar is Mularczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mularczyk geeft een hoge lob. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Górny de bal onder controle te krijgen. Mularczyk is nu in balbezit. Mularczyk passt de bal met de wreef. Levy is nu in balbezit. Levy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czernex Company - KS Tadzikowo 0:16

87e minuut.
Mularczyk kopt de bal weg. Celeban heeft problemen om de bal te vangen. Levy is nu in balbezit. Levy haalt uit met een fantastische trap. Celeban probeert de bal aan de voet te houden. Wawrzkowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czernex Company 81%, KS Tadzikowo 19%.
Czernex Company - KS Tadzikowo 0:16