Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Tadzikowo OnlyPLBoYZ
442 Tactiek 424
62% Balbezit 38%
13% Spel op eigen helft 87%
50 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 16.1
excellent Schieten poor
solid Passen weak
good Verdedigen hopeless


1e minuut.
Levy met een sublieme pass. Mularczyk heeft problemen om de bal te vangen. Mularczyk geeft een lange en hoge pass. Levy is nu in balbezit. Levy geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mularczyk rent richting de bal. Mularczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - OnlyPLBoYZ 1:0

2e minuut.
Kocikowski speelt de bal door. Buszka heeft problemen om de bal te vangen. Mularczyk is nu in balbezit. Mularczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - OnlyPLBoYZ 2:0

4e minuut.
Patalan met een harde bal richting middenveld. Sawa kopt de bal weg. Levy is nu in balbezit. Levy haalt uit met een fantastische trap. Patalan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - OnlyPLBoYZ 3:0

6e minuut.
Michalczyk is nu in balbezit. Levy verovert de bal door een tackle van achteren. Mularczyk rent richting de bal. Mularczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - OnlyPLBoYZ 4:0

8e minuut.
Guillon geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ratajczyk de bal. Mularczyk rent richting de bal. Daar is Mularczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mularczyk passt de bal in één keer door. Patalan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - OnlyPLBoYZ 5:0

10e minuut.
Daar is Sangroniz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sangroniz passt de bal zonder na te denken. Suchy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy onderschept slim de pass. Levy draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Sroczyński de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Enginer zal de hoekschop nemen. Levy kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bozděch met een snelle inworp. Sawa speelt de bal door. Levy is nu in balbezit. Levy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Sawa kopt de bal weg. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy passt de bal in één keer door. Mularczyk rent richting de bal. Mularczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Buszka is nu in balbezit. Sawa verovert de bal door een tackle van achteren. Sawa speelt de bal door. Levy is nu in balbezit. Levy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Mulţescu rent richting de bal. Buszka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mulţescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mulţescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Levy rent richting de bal. Mularczyk is nu in balbezit. Mularczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - OnlyPLBoYZ 6:0

22e minuut.
Matilla speelt de bal door. Ul rent richting de bal. Levy onderschept slim de pass. Levy geeft een lange en hoge pass. Mularczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Levy met een sublieme pass. Enginer geeft de bal voor. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk draait met de bal, schiet en ... Patalan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - OnlyPLBoYZ 7:0

24e minuut.
Mularczyk haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Patalan trapt de bal weg. Sawa kopt de bal weg. Levy is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Enginer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cudny bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy onderschept slim de pass. Levy geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - OnlyPLBoYZ 8:0

28e minuut.
Ratajczyk geeft een hoge lob. Sawa rent richting de bal. Cudny bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy onderschept slim de pass. Levy haalt uit met een fantastische trap. Patalan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - OnlyPLBoYZ 9:0

32e minuut.
Enginer is nu in balbezit. Enginer geeft de bal voor. Mularczyk is nu in balbezit. Mularczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - OnlyPLBoYZ 10:0

35e minuut.
Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy passt de bal zonder na te denken. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy is nu in balbezit. Levy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - OnlyPLBoYZ 11:0

39e minuut.
Sangroniz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cudny de bal. Levy met een sublieme pass. Mularczyk is nu in balbezit. Mularczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Levy is nu in balbezit. Levy passt de bal in één keer door. Mularczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mularczyk haalt uit met een fantastische trap. Patalan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Doeltrap. Suchy trapt de bal weg. Matilla kopt de bal weg. Levy rent richting de bal. Levy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Patalan trapt de bal weg. Klungelig pakt Cudny de bal. Sawa is nu in balbezit. Sawa probeert naar een medespeler te passen. Levy probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Enginer passt de bal zonder na te denken. Levy is nu in balbezit. Levy passt de bal met de wreef. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tadzikowo 15%, OnlyPLBoYZ 85%.
KS Tadzikowo - OnlyPLBoYZ 11:0

46e minuut.
Sangroniz passt de bal zonder na te denken. Patalan probeert naar een medespeler te passen. Sawa kopt de bal weg. Klungelig pakt Mularczyk de bal. Mularczyk draait met de bal, schiet en ... Paal!

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Enginer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sawa probeert naar een medespeler te passen. Levy rent richting de bal. Levy haalt uit met een fantastische trap. Patalan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - OnlyPLBoYZ 12:0

53e minuut.
Levy verovert de bal door een tackle van achteren. Levy passt de bal zonder na te denken. Mularczyk rent richting de bal. Mularczyk schiet op doel. Patalan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - OnlyPLBoYZ 13:0

54e minuut.
Levy heeft problemen om de bal te vangen. Levy passt de bal in één keer door. Enginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Enginer geeft een hoge lob. Mularczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - OnlyPLBoYZ 14:0

56e minuut.
Mularczyk passt de bal zonder na te denken. Sangroniz is nu in balbezit. Sangroniz geeft de bal voor. Levy controleert de bal met de borst. Levy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Sawa kopt de bal weg. Mularczyk rent richting de bal. Mularczyk speelt de bal door. Klungelig pakt Levy de bal. Levy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Enginer probeert naar een medespeler te passen. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy geeft een lange en hoge pass. Sangroniz rent richting de bal. Sangroniz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Doeltrap. Patalan trapt de bal weg van het doel. Sawa kopt de bal weg. Mularczyk rent richting de bal. Mularczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - OnlyPLBoYZ 15:0

68e minuut.
Mularczyk probeert naar een medespeler te passen. Sawa rent richting de bal. Sawa passt de bal in één keer door. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - OnlyPLBoYZ 16:0

69e minuut.
Michalczyk speelt de bal door. Ratajczyk met een sublieme pass. Cudny bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy onderschept slim de pass. Levy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - OnlyPLBoYZ 17:0

70e minuut.
Alcázar komt het veld opgelopen. Susarla komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Susarla rent richting de bal. Susarla geeft de bal voor. Enginer geeft de bal voor. Daar is Sawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Patalan met een harde bal richting middenveld. Matilla kopt de bal weg. Levy heeft problemen om de bal te vangen. Levy haalt uit met een fantastische trap. Patalan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - OnlyPLBoYZ 18:0

74e minuut.
Sangroniz passt de bal zonder na te denken. Mularczyk heeft problemen om de bal te vangen. Mularczyk geeft een hoge lob. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - OnlyPLBoYZ 19:0

75e minuut.
Buszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Buszka speelt de bal door. Suchy rent richting de bal. Levy verovert de bal door een tackle van achteren. Levy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Patalan met een harde bal richting middenveld. Sangroniz kopt de bal weg. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Levy rent richting de bal. Levy geeft een hoge lob. Sawa kopt de bal weg. Mularczyk is nu in balbezit. Mularczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Patalan trapt de bal weg van het doel. Enginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Enginer geeft de bal voor. Levy is nu in balbezit. Levy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - OnlyPLBoYZ 20:0

83e minuut.
Cudny bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy onderschept slim de pass. Levy met een sublieme pass. Mularczyk is nu in balbezit. Mularczyk schiet op doel. Patalan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mularczyk rent richting de bal. Mularczyk geeft een lange en hoge pass. Patalan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Levy krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Sangroniz rent richting de bal. Sangroniz geeft de bal voor. Sroczyński kopt de bal weg. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - OnlyPLBoYZ 21:0

88e minuut.
Sangroniz geeft de bal voor. Enginer kopt de bal weg. Michalczyk heeft problemen om de bal te vangen. Mularczyk rent richting de bal. Mularczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Klungelig pakt Levy de bal. Levy passt de bal zonder na te denken. Mularczyk rent richting de bal. Mularczyk draait met de bal, schiet en ... Patalan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - OnlyPLBoYZ 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tadzikowo 11%, OnlyPLBoYZ 89%.
KS Tadzikowo - OnlyPLBoYZ 22:0