Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 20:03
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0132
  • Stadion: FC LODZ Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2798
FC LODZ KKS Magenta
Normal Tactiek magenta02
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 38.3
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Ciepierski speelt de bal door. Kałkowski rent richting de bal. Szarmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałkowski onderschept slim de pass. Kałkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LODZ - KKS Magenta 0:1

9e minuut.
Kostka kopt de bal weg. Bugaj rent richting de bal. Prusinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusinowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Orkowski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LODZ - KKS Magenta 0:2

11e minuut.
Jachacz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kossowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prusinowski heeft problemen om de bal te vangen. Prusinowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

13e minuut.
Ciepierski rent richting de bal. Ciepierski speelt de bal door. Prusinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Prusinowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prusinowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Czaplewski onderschept slim de pass. Czaplewski passt de bal zonder na te denken. Bugaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałkowski rent richting de bal. Kałkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kałkowski is nu in balbezit. Jachacz is nu in balbezit. Kałkowski onderschept slim de pass. Daar is Kałkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kałkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LODZ - KKS Magenta 0:3

26e minuut.
Jachacz kopt de bal weg. Kałkowski heeft problemen om de bal te vangen. Kindera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kindera krijgt een gele kaart. Kałkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bugaj neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LODZ - KKS Magenta 0:4

31e minuut.
Kostka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostka geeft een lange en hoge pass. Prusinowski kopt de bal weg. Bugaj is nu in balbezit. Bugaj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Prusinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusinowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC LODZ - KKS Magenta 0:5

35e minuut.
Szyc is nu in balbezit. Ciepierski rent richting de bal. Bloduch begaat een overtreding. Ciepierski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ciepierski kan niet meer verder spelen. Kapłan komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Kossowski geeft een hoge lob. Bugaj rent richting de bal. Bugaj passt de bal met de wreef. Kałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Szarmach rent richting de bal. Kapłan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłan passt de bal met de wreef. Bugaj is nu in balbezit. Bugaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Szarmach rent richting de bal. Kałkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kałkowski speelt de bal door. Bugaj rent richting de bal. Bugaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LODZ 79%, KKS Magenta 21%.
FC LODZ - KKS Magenta 0:5

46e minuut.
Kossowski is nu in balbezit. Kossowski geeft de bal voor. Miklosik kopt de bal weg. Kossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossowski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Jachacz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Święcki met een snelle inworp. Kałkowski rent richting de bal. Kałkowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kapłan rent richting de bal. Kapłan speelt de bal door. Kałkowski probeert naar een medespeler te passen. Bugaj is nu in balbezit. Bugaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Święcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Święcki geeft een hoge lob. Szarmach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bugaj rent richting de bal. Bugaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LODZ - KKS Magenta 0:6

60e minuut.
Święcki probeert naar een medespeler te passen. Kałkowski rent richting de bal. Kałkowski passt de bal zonder na te denken. Bugaj rent richting de bal. Bugaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Halczak speelt de bal door. Kapłan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłan met een sublieme pass. Bugaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugaj schiet op doel. Mrożek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Kałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałkowski passt de bal in één keer door. Bugaj rent richting de bal. Bugaj draait met de bal, schiet en ... Mrożek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LODZ - KKS Magenta 0:7

67e minuut.
Bloduch passt de bal in één keer door. Kindera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałkowski is nu in balbezit. Kałkowski schiet op doel. Mrożek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Orkowski de bal. Prusinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusinowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LODZ - KKS Magenta 0:8

81e minuut.
Kapłan is nu in balbezit. Szarmach probeert naar een medespeler te passen. Święcki met een sublieme pass. Kałkowski is nu in balbezit. Kałkowski draait met de bal, schiet en ... Mrożek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Kostka speelt de bal door. Kossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossowski passt de bal met de wreef. Daar is Prusinowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prusinowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LODZ 74%, KKS Magenta 26%.
FC LODZ - KKS Magenta 0:8