Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Magenta Piorun Lubsza
magenta02 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
28 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 23.8
very good Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen poor


5e minuut.
Święcki is nu in balbezit. Święcki geeft een hoge lob. Kossowski kopt de bal weg. Prusinowski rent richting de bal. Prusinowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Czaplewski geeft de bal voor. Domuś heeft problemen om de bal te vangen. Domuś passt de bal met de wreef. Bugaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Magenta - Piorun Lubsza 1:0

12e minuut.
Święcki met een sublieme pass. Kałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smalec begaat een overtreding. Kałkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kałkowski wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kossowski rent richting de bal. Kossowski passt de bal zonder na te denken. Bugaj is nu in balbezit. Bugaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Magenta - Piorun Lubsza 2:0

22e minuut.
Czaplewski onderschept slim de pass. Czaplewski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bugaj de bal. Prusinowski is nu in balbezit. Prusinowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Domuś rent richting de bal. Domuś speelt de bal door. Skibniewski rent richting de bal. Kałkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kałkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Święcki kopt de bal weg. Kałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałkowski probeert naar een medespeler te passen. Bugaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Magenta - Piorun Lubsza 3:0

34e minuut.
Domuś geeft de bal voor. Kossowski kopt de bal weg. Kałkowski is nu in balbezit. Bugaj rent richting de bal. Bugaj schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Magenta - Piorun Lubsza 4:0

35e minuut.
Niepokój probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dziwisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prusinowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bugaj rent richting de bal. Bugaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kossowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kuryło de bal. Bugaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusinowski rent richting de bal. Prusinowski draait met de bal, schiet en ... Leśnik bokst de bal weg. Bugaj rent richting de bal. Bugaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Magenta - Piorun Lubsza 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Magenta 31%, Piorun Lubsza 69%.
KKS Magenta - Piorun Lubsza 5:0

48e minuut.
Niepokój is nu in balbezit. Frączczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Niepokój bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączczak rent richting de bal. Frączczak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Skibniewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Lisek de bal. Bugaj is nu in balbezit. Bugaj draait met de bal, schiet en ... Leśnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Magenta - Piorun Lubsza 6:0

68e minuut.
Kałkowski passt de bal met de wreef. Prusinowski is nu in balbezit. Prusinowski passt de bal in één keer door. Bugaj is nu in balbezit. Bugaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Święcki speelt de bal door. Kałkowski heeft problemen om de bal te vangen. Kałkowski met een sublieme pass. Bugaj is nu in balbezit. Bugaj schiet op doel. Leśnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Kałkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kajdas komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Daar is Bugaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziwisz is nu in balbezit. Dziwisz passt de bal zonder na te denken. Kajdas heeft problemen om de bal te vangen. Kajdas draait met de bal, schiet en ... Leśnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bugaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugaj haalt uit met een fantastische trap. Leśnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kossowski geeft een lange en hoge pass. Kuryło heeft problemen om de bal te vangen. Bugaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugaj haalt uit met een fantastische trap. Leśnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Magenta - Piorun Lubsza 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Magenta 34%, Piorun Lubsza 66%.
KKS Magenta - Piorun Lubsza 7:0